Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης Πάσχα 2020: Έτσι γιόρτασε ο πρωθυπουργός

Κυριάκος Μητσοτάκης Πάσχα 2020: Έτσι γιόρτασε ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης Πάσχα 2020: Πάσχα με ψησταριά στο μπαλκόνι για την οικογένεια του πρωθυπουργού.

Κυριάκος Μητσοτάκης Πάσχα 2020: Ψήνοντας στο μπαλκόνι γιόρτασε το φετινό Πάσχα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η σύζυγός του Μαρέβα και τα παιδιά τους Κωνσταντίνος, Δάφνη και Σοφία. Ο γιος του πρωθυπουργού μάλιστα ανέβασε τρεις φωτογραφίες στα social media, στις οποίες η οικογένεια Μητσοτάκη απολαμβάνει την ημέρα του Πάσχα.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Το μήνυμα του πρωθυπουργού για το Πάσχα:

«Το φως της Ανάστασης θα φωτίζει το δρόμο μας μέχρι η ζωή να επιστρέψει, βήμα-βήμα, στους κανονικούς της ρυθμούς. Μέχρι τότε, ας μη βάλουμε σε κίνδυνο όσα μας έκαναν παράδειγμα σε ολόκληρο τον κόσμο: Σεβόμαστε τους ειδικούς, πειθαρχούμε στους κανόνες. Κάνουμε, με άλλα λόγια, την αγωνία μας αγώνα. Και μετατρέπουμε τους πρόσκαιρους περιορισμούς σε φωτεινούς προορισμούς», τονίζει στο μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι γιορτάζουμε ένα αλλιώτικο Πάσχα, κάτω από τον ίδιο ανοιξιάτικο ήλιο, δίχως όμως τις εκκλησίες μας, τους φίλους μας και τα πατροπαράδοτα έθιμά μας. Φέτος συνεχίζει, η Εβδομάδα των Παθών κράτησε περισσότερο από πενήντα ημέρες αλλά η Ανάσταση φωτίζει, πλέον, το δρόμο για τη χαρμόσυνη έξοδο από την καταιγίδα της πανδημίας.

«Με πειθαρχία και αλληλεγγύη αποκρούσαμε τα πρώτα της κύματα. Θωρακίσαμε τη δημόσια υγεία. Και, μένοντας στον ίδιο δρόμο, σύντομα θα ξεκινήσουμε τη σταδιακή μετάβαση σε μία νέα εποχή. Στην οποία πολλά θα έχουν αλλάξει», αναφέρει και προσθέτει: «Θρηνούμε για τις ζωές που χάσαμε από τον κορωνοϊό. Και ευγνωμονούμε εκείνους που συνεχίζουν τη μάχη εναντίον του. Με πρώτους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αλλά και όσους εργάζονται ακόμα και σήμερα, ανήμερα το Πάσχα, για να μένουμε όλοι ασφαλείς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments