Διεθνή

Επιτρέπεται το γρήγορο γλείψιμο – Δημοσιεύθηκε η απίστευτη απόφαση για τον κορωνοϊό

Επιτρέπεται το γρήγορο γλείψιμο – Δημοσιεύθηκε η απίστευτη απόφαση για τον κορωνοϊό
Το γερμανικό κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας έλαβε μια απόφαση που θα μας αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό. Τι ορίζει για το αγαπημένο σε όλους μας παγωτό;

Ποιος κανόνας ισχύει για το αγαπημένο σε όλους παγωτό; Η κρατική κυβέρνηση της Κάτω Σαξονίας συνέταξε έναν oδηγό ερωτήσεων και απαντήσεων προκειμένου να παρέχει πληροφορίες μέχρι και για το ερώτημα ποιος κανόνας ισχύει για το παγωτό που αγοράζει κάποιος σε μια αίθουσα παγωτού, δεδομένου ότι απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού και ποτού σε ακτίνα 50 μέτρων από ένα εστιατόριο.

Έτσι η απίστευτη απόφαση της Κάτω Σαξονίας, έχει ως εξής:

«Το πρώτο γρήγορο γλείψιμο μιας μπάλας πάγου, την ώρα, που κάποιος απομακρύνεται γρήγορα από το κατάστημα επιτρέπεται καθώς μπορεί να εμποδίσει τον πάγο να στάζει στα ρούχα ή στο πάτωμα. Ωστόσο, η απόσταση των 50 μέτρων ισχύει για την κατανάλωση του υπόλοιπου παγωτού». Ουσιαστικά στο κρατίδιο της κάτω Σαξωνίας στην ιστοσελίδα τους είχαν αναρτήσει όλους τους κανονισμό και τις οδηγίες. Και μεταξύ αυτών αναφέρεται και η απόσταση των 50 μέτρων αφού τονίζεται πως «Το γλύψιμο παγωτού καλό θα είναι να γίνεται γρήγορα!!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή υπενθυμίζεται ότι στη Γερμανία τα κρούσματα από τον κορωνοιό αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Τις 142.300 έφθασαν τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Γερμανία (140.000 κρούσματα την προηγούμενη μέρα), με 4415 άτομα να έχουν καταλήξει από επιπλοκές της Covid-19. Την ίδια ώρα, περισσότεροι από 88.000 άνθρωποι έχουν θεραπευθεί, ενώ ο δείκτης θνητότητας βρίσκεται στο 0,8%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments