Nέα της αγοράς

Nissan κορωνοϊός: Κατασκευάζει προστατευτικά προσώπου για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας

Nissan κορωνοϊός: Κατασκευάζει προστατευτικά προσώπου για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας
Nissan κορωνοϊός: Στη μάχη κατά του κορωνοϊού μπαίνει και η Nissan κατασκευάζοντας προστατευτικά προσώπου.

Nissan κορωνοϊός: Στην κατασκευή προστατευτικών προσώπου για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας προχωρά η Nissan στην Ιαπωνία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, ο σχεδιασμός της παραγωγής προβλέπει 2.500 ασπίδες προσώπου το μήνα, με την εταιρεία να μελετά επιπλέον τρόπους για να υποστηρίξει την καταπολέμηση του COVID-19.

Επιπλέον η Nissan μελετά τρόπους για να υποστηρίξει εταιρείες που κατασκευάζουν αναπνευστήρες και μηχανήματα καρδιοπνευμονικής υποστήριξης, προτείνοντας βελτιώσεις στις διαδικασίες παραγωγής, παρέχοντας χώρο εργασίας ή εργατικό δυναμικό για να βοηθήσει τις εταιρείες να αυξήσουν την παραγωγή και να προμηθευτούν υλικά που βρίσκονται σε έλλειψη.

Η Nissan δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο:

Η ιαπωνική εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει παρόμοιες πρωτοβουλίες σε πολλές περιοχές της υφηλίου. Πρόσφατα στις ΗΠΑ, η εταιρεία ξεκίνησε την κατασκευή προστατευτικών ασπίδων προσώπου για εργαζόμενους στον τομέα της υγείας στο Michigan, το Mississippi και το Tennessee. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια ομάδα εθελοντών υποστηρίζει τη διανομή προστατευτικών ασπίδων προσώπου. Περισσότερες από 77.000 ασπίδες θα φύγουν από το εργοστάσιο μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας και από την επόμενη εβδομάδα, έως 100.000 ασπίδες θα διανέμονται εβδομαδιαίως.

Η Nissan προσέφερε επιπλέον κεφάλαια για ένα εργαλείο χύτευσης που αυξάνει σημαντικά τον αριθμό των παραγόμενων ασπίδων. Τέλος, στην Ισπανία, η Nissan ξεκινά την παραγωγή ιατρικών αναπνευστικών συστημάτων σε συνεργασία με το Hospital de Sant Pau, την τεχνική εταιρεία QEV Technologies και το τεχνολογικό κέντρο Eurecat. Η κατασκευή των αναπνευστικών συστημάτων θα ξεκινήσει αυτήν την εβδομάδα στο εργοστάσιο της Nissan στη Βαρκελώνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments