Video

MasterChef 4 spoiler 21/4: Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν στον διαγωνισμό

MasterChef 4 spoiler 21/4: Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν στον διαγωνισμό
MasterChef 4 spoiler 21/4: Αυτοί είναι οι παίκτες που θα πάρουν τη δεύτερη ευκαιρία και θα επιστρέψουν στον διαγωνισμό.

MasterChef 4 spoiler 21/4: Σε κάθε κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής υπάρχει η διαδικασία της δεύτερης ευκαιρίας. Όταν στο σπίτι μπαίνουν λιγότεροι από δέκα υπάρχει μια δοκιμασία με όλους τους πρώην παίκτες. Αυτοί καλούνται να μαγειρέψουν ξανά στην κουζίνα του MasterChef και κάποιοι από αυτούς θα έχουν την ευκαιρία να μπουν και πάλι στον διαγωνισμό. Αυτό το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα Τρίτη, 21/4.

Από το τρέιλερ δεν φαίνονται πολλά πράγματα, εκτός από ένα πιάτο που κατάφερε να ξεχωρίσει για αρνητικούς λόγους. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για το ποιοι παίκτες θα επιστρέψουν. Οι κριτές έχουν τονίσει ότι μόνο ένας παίκτης θα επιστρέψει, αλλά αναμένεται να υπάρχει μια ανατροπή καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι περισσότεροι.

Αυτοί επιστρέφουν

Στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε spoiler: “Διαισθητικά θα αποκαλύψουμε σήμερα εδώ, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ότι στο σπίτι του MasterChef σήμερα επιστρέφουν: ο Γιώργος που δεν πρόλαβε να βγει, η Μάρλεν και η Μαριάννα, δύο κορίτσια που όσο ήταν μέσα είχαν δημιουργήσει λίγο και το παιχνίδι τους”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments