Video

MasterChef 4 spoiler 22/4: “Πρέπει να δείχνεις σεβασμό” – Ο παίκτης που έκανε έξαλλους τους κριτές

MasterChef 4 spoiler 22/4: “Πρέπει να δείχνεις σεβασμό” –  Ο παίκτης που έκανε έξαλλους τους κριτές
MasterChef 4 spoiler 22/4: Η στάση ενός παίκτη έκανε έξαλλους τους κριτές που του έκαναν παρατήρηση ότι δεν δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στον διαγωνισμό.

MasterChef 4 spoiler 22/4: Το χθεσινό επεισόδιο είχε μεγάλες επιστροφές. Τα 15 άτομα που έχουν αποχωρήσει επέστρεψαν για να διεκδικήσουν μια θέση στον διαγωνισμό. Ανάμεσα σε αυτούς ο Ηλίας Ηλιόπουλος που ήταν ο πρώτος παίκτης που είχε φύγει από το φετινό MasterChef. Ο συγκεκριμένος είχε ξεχωρίσει για την χαλαρότητα του, ωστόσο αυτή τη φορά έφτασε στο άλλο άκρο. Η στάση του, δεν άρεσε καθόλου στους τρεις κριτές και ο Σωτήρης Κοντιζάς του τα είπε έξω από τα δόντια. Όταν, μάλιστα, δοκίμασαν το πιάτο του, τον “έκοψαν” με συνοπτικές διαδικασίες.

«Γιατί τόσο χαλαρός; Σε ενδιαφέρει να πάρεις την ποδιά; Πιστεύεις ότι θα την πάρεις αν είσαι τόσο χαλαρός; Πρέπει να δείχνεις σεβασμό όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στα υπόλοιπα εννιά άτομα που είναι πάνω και έχουν να βγουν πάρα πολύ καιρό έξω.  Η στάση σου, ο τρόπος που φέρνεις το πιάτο, αυτή η χαλαρότητα θεωρώ ότι δεν δείχνει σεβασμό και μιλάς πίσω συνεχώς με τη Μάγδα. Δεν λέω να είσαι στην… τσίτσα, να είσαι λίγο χαλαρός, αλλά να δείξεις σεβασμό σε εμάς, και αν όχι σε εμάς, τότε στους πρώην συμπαίκτες σου. Είναι πολύ καιρό εδώ μέσα. Κι εσείς έχετε αυτή την ευκαιρία σήμερα να μπείτε μέσα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Νομίζω ότι είναι μια προσπάθεια, η οποία ενδεχομένως να είναι αμιγώς συνδεδεμένη και με τη στάση που σου είπε ο Σωτήρης, ότι δείχνεις τόση ώρα. Δηλαδή, κανένα ενδιαφέρον και καμία αγωνία για την κατάκτηση αυτής της ποδιάς, για να συνεχίσεις μέσα στον διαγωνισμό. Ενδεχομένως να είναι από τις πιο κακές προσπάθειες που έχουμε δοκιμάσει. Νομίζω ότι δεν ψάχνουμε ανάμεσα σε 15, αλλά ανάμεσα σε 14», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Από την πλευρά του ο πρώην παίκτης έδειξε να μη καταλαβαίνει την έκρηξη των κριτών τονίζοντας ότι ασχολήθηκαν περισσότερο με την στάση του και λιγότερο με το μαγειρικό αποτέλεσμα. «Δεν κατάλαβα άμα σχολιάσανε το πιάτο μου. Νομίζω ότι δώσανε βάση μόνο στο πώς κινήθηκα», σχολίασε .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments