Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης Παναθηναϊκός: Διατηρεί σταθερό το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού

Γιάννης Μπουζούκης Παναθηναϊκός: Διατηρεί σταθερό το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού
Γιάννης Μπουζούκης Παναθηναϊκός: Ο 22χρονος αποτελεί κεφάλαιο για τους «Πράσινους» καθώς μαζί με τους Μακέντα και Χατζηγιοβάννη είναι τα τρία ηχηρά χαρτιά της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Γιάννης Μπουζούκης Παναθηναϊκός: Οι «Πράσινοι» φιλοδοξούν τη φετινή χρονιά να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Γιώργος Δώνης βλέπει πως η ομάδα του έχει όλα τα φόντα προκειμένου να γίνει ακόμη πιο επικίνδυνη την επόμενη χρονιά.

Αυτό βέβαια για να φανερωθεί και στο χορτάρι θα πρέπει το «Τριφύλλι» να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις και παράλληλα να διατηρήσει στις τάξεις του όσο το δυνατόν περισσότερα από τα βασικά στελέχη της φετινής ομάδας. Οι «Πράσινοι» συνεχίζοντας στη σφικτή οικονομική πολιτική ξέρουν πως είναι αρκετά δύσκολα να καταφέρουν να κρατήσουν όλα τους τα αστέρια.

Φεντερίκο Μακέντα και Τάσος Χατζηγιοβάννης είναι δύο από τους ποδοσφαιριστές που δεδομένα το καλοκαίρι θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον στη μεταγραφική αγορά. Αμφότεροι έχουν όλες τις δυνατότητες να δοκιμάσουν τη τύχη τους σε συλλόγους του εξωτερικού. Όλα ωστόσο θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του Παναθηναϊκού να τους κρατήσει στο δυναμικό του.

Πίσω από τους δύο προαναφερόμενους βρίσκεται και ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο 22χρονος μέσος πραγματοποιεί μεστή σεζόν ανεβάζοντας διαρκώς τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και τη φήμη ενός νεαρού άκρως εξελίξιμου ποδοσφαιριστή. Έτσι δεν είναι καθόλου απίθανο ο ταλαντούχος μέσος να βρεθεί στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού που θα θελήσουν να τον κάνουν δικό τους από το «Τριφύλλι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments