Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Στους 131 οι νεκροί – Υπέκυψε 78χρονος στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”

Κορωνοϊός Ελλάδα: Στους 131 οι νεκροί – Υπέκυψε 78χρονος στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”
Κορωνοϊός Ελλάδα: Δε τα κατάφερε ο 78χρονος και δυστυχώς έγινε ο 131ος νεκρός από κορωνοϊό στη χώρα μας.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Ένας άνδρας 78 ετών είναι το 131ο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Ο άνδρας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για την εξέλιξη της νόσου, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας είχε αναφέρει ότι το τελευταίο 24ωρο δεν είχε σημειωθεί στη χώρα μας νέος θάνατος από τη νόσο COVID -19.

Λίγες ώρες πριν είχε προηγηθεί η ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα και το Νίκο Χαρδαλιά.

Οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν για ακόμη μια μέρα τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού και τους νεκρούς στη χώρα μας. Σύμφωνα και με την ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου ΥγείαςΣωτήρη Τσιόδρα, τα κρούσματα του κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο είναι 16, ενώ συνολικά τα κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονται πλέον σε 2.506. Όπως θα παρατηρήσετε και στο παρακάτω infographic, οι θάνατοι παρέμειναν στους 130 (πλέον 131), καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε κανένα καταγεγραμμένο θάνατο. infographic25042020-1114x1200

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.490. Από αυτά, 580 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.160 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα, ενώ 48 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments