Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για τις 400 προσλήψεις

ΑΣΕΠ: Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για τις 400 προσλήψεις
ΑΣΕΠ: Υπενθυμίζεται ότι ο μεγαλύτερος δήμος της χώρας επιλέγει υποψηφίους 24 διαφορετικών ειδικοτήτων. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις διάρκειας τεσσάρων μηνών.

ΑΣΕΠ: Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η διαδικασία έκδοσης αποτελεσμάτων για τις 400 νέες προσλήψεις στον δήμο Αθηναίων. Σύμφωνα με το workenter.gr που επικοινώνησε με αρμόδιο τμήμα του φορέα θέτοντας το ερώτημα “πότε θα ανακοινωθούν α αποτελέσματα για τις 400 προσλήψεις”. Η απάντηση που έλαβε από υπάλληλο ο οποίος ασχολείται με την κατάρτιση των πινάκων ήταν: “Κατά πάσα πιθανότητα τα αποτελέσματα θα βγουν την άλλη εβδομάδα”.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να καιροφυλαχτούν το διάστημα από 27 Απριλίου έως 30 του ίδιου μήνα, δεδομένου την ερχόμενη Παρασκευή είναι Πρωτομαγιά.Υπενθυμίζεται ότι ο μεγαλύτερος δήμος της χώρας επιλέγει υποψηφίους 24 διαφορετικών ειδικοτήτων. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις διάρκειας τεσσάρων μηνών.

Υπενθυμίζεται πως με 25 υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα ο δήμος Νέας Ιωνίας Αττικής. Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά έως τις 5 Μαΐου. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 2μηνη σύμβαση εργασίας. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

asep

 Οι ειδικότητες που ζητούνται

  • ΥΕ Εργατών Πρασίνου (5 θέσεις)
  • ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό Οικοδομικών Εργασιών (7 θέσεις)
  • ΥΕ Βοηθών Ελαιοχρωματιστών (5 θέσεις)
  • ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό Σιδηρουργικών Εργασιών (2 θέσεις)
  • ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό Ξυλουργικών Εργασιών (1 θέση)
  • ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό Ηλεκτρολογικών Εργασιών (1 θέση)
  • ΥΕ Βοηθητικό Φυλακτικό Προσωπικό (2 θέσεις)
  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών (2 θέσεις)

Δείτε αναλυτικά, για κάθε ειδικότητα, τα προσόντα και τα δικαιολογητικά.

  • Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 ως 65 ετών.
  • Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
  • Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 15 (στρατιωτικές υποχρεώσεις) και 16 (ποινική καταδίκη, υποδικία, στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση) του Ν.3584/2007.
Θα προταθούν οι δημότες – άνεργοι Νέας Ιωνίας και με εμπειρία σε ανάλογη θέση. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την αίτηση με ηλεκτρονικό τρόπο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της υπηρεσίας: [email protected] απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, υπόψη κας Γαλάτου Αργυρώς (τηλ. επικοινωνίας 213 2000470).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία παραλαβής του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) με το οποίο θα αποστέλλεται η αίτηση του υποψηφίου με τα συνημμένα δικαιολογητικά. Η υπηρεσία υποχρεούται να ενημερώνει με e-mail τον υποψήφιο για τον αριθμό πρωτοκόλλου που έλαβε η αίτησή του. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις Υπεύθυνες Δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου www.neaionia.gr – Προκηρύξεις. Ολόκληρη η ανακοίνωση θα υπάρχει τοιχοκολλημένη στο Δημοτικό Κτίριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments