Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [25/04/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [25/04/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [25/04/20].

ΑστρολόγοςΑστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Υδροχόο, διατηρώντας σας με επαφή με όσους και όσα χρειάζεστε. Ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Αιγόκερω την 1η Ιουλίου για να σας οργανώσει… Και στις 17 Δεκεμβρίου θα κάνει την επίσημη είσοδό του στην Υδροχόο! Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος σήμερα στα εδάφη του Αιγόκερω. Θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 4 Οκτωβρίου, επίσης μέσα στον Αιγόκερω. Σε αυτό το διάστημα θα καταφέρετε να κοιτάτε τα πράγματα βαθύτερα, να οικοδομείτε πάνω σε αυτά που έχετε! Ο Ερμής στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, καθώς αυτός κάνει την αναστροφή του. Θα λάβετε ένα «μήνυμα» για όσα πρέπει να διατηρήσετε τον έλεγχο.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, προάγοντας την επικοινωνία και τη συλλογή πληροφοριών! Το Σάββατο θα είναι μια μέρα γεμάτη δουλειές. Για αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε οργανώσει τα πάντα και έχετε αρκετό χρόνο και πόρους για να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Σήμερα όλα θα εξαρτηθούν από την ικανότητά σας να σχεδιάζετε και να οργανώνετε τις ενέργειές σας, ακόμα και όταν περιλαμβάνουν τη συμμετοχή άλλων ανθρώπων. Το Σάββατο αποφύγετε να επιστρέψετε στο παρελθόν, ανεξάρτητα από τον λόγο, καθώς τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει πια. Μην αδιαφορήσετε για όσα σας πει κάποιο άτομο στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, θα σκεφτείτε κάποια γεγονότα ή προβλήματα στη ζωή των φίλων σας. Επίσης μπορεί να βγάλετε συμπεράσματα για ορισμένα πράγματα που αφορούν την οικογένειά σας. Μην αφήσετε, όμως, τον εαυτό σας να σχολιάσει αυτά τα πράγματα προς τα έξω. Η μέρα ευνοεί κάθε είδους επαγγελματικές ή επιχειρηματικές δραστηριότητες και δεσμεύσεις για τους άνδρες άνω των 35 ετών. Μπορεί να προκύψει κάποια έκπληξη που θα σχετίζεται με μια εγκυμοσύνη, τη γέννηση ενός παιδιού ή με κάποιο άλλο σημαντικό γεγονός.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Το Σάββατο είναι σημαντική μέρα με περισσότερες δεσμεύσεις ή προβλήματα για να επιλύσετε. Θα πρέπει να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη στην ανάπτυξη και την εκτέλεση των εργασιών σας. Σήμερα προσπαθήστε να κατανοήσετε και να κρατήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στην οικογένεια και τους φίλους σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για να συζητήσετε, να εξετάσετε ή να προετοιμάσετε την υλοποίηση των σχεδίων σας για την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα προσπαθήστε να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, ώστε να μην δημιουργηθούν περιττά προβλήματα στη ζωή των ανθρώπων γύρω σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Το Σάββατο μην αφήσετε να δημιουργηθεί ένταση στη σχέση σας με τους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνείτε. Όσο πιο ήρεμα και υπεύθυνα ενεργείτε, τόσο περισσότερα θα επιτυγχάνετε. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για δραστηριότητες που είναι σημαντικές για την οικογένεια και το σπίτι σας, για τον κήπο ή το εξοχικό σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το Σάββατο θα προκληθούν εντάσεις ή αντιπαραθέσεις, λόγω της παρέμβασης άλλων στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις. Τέτοιες ενέργειες μπορεί να προκαλέσουν απροσδόκητα προβλήματα. Σήμερα θα καταφέρετε να εκπληρώσετε τις προσδοκίες που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Το Σάββατο θα είναι εύκολο να δημιουργηθεί συμπάθεια ανάμεσα σε εσάς και στα άτομα με τα οποία θα έρθετε σε επαφή.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments