Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Στους 133 οι νεκροί στη χώρα – Κατέληξη 58χρονη από την Αλεξανδρούπολη

Κορωνοϊός Ελλάδα: Στους 133 οι νεκροί στη χώρα – Κατέληξη 58χρονη από την Αλεξανδρούπολη
Κορωνοϊός Ελλάδα: Άλλο ένα θύμα καταγράφεται σήμερα στη χώρα από την πανδημία, με 58χρονη να αφήνει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Δεύτερος θάνατος μέσα σε λίγες ώρες σήμερα στη χώρα. Το τελευταίο χρονικά θύμα της πανδημίας στην Ελλάδα ήταν μια 58χρονη η οποία νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Η 58χρονη έδωσε την μάχη ωστόσο πριν από λίγη ώρα κατέληξε ανεβάζοντας στον συνολικό αριθμό των θυμάτων της πανδημίας στη χώρα στους 133.

Νωρίτερα, τα ξημερώματα έχασε τη ζωή του ένας 91χρονος ο οποίος νοσηλευόταν από τις 7 Απριλίου στο νοσοκομείο Σωτηρία. Ο ηλικιωμένος άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Χθες λίγες ώρες μετά τις επίσημες ανακοινώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα για την επέλαση της πανδημίας στη χώρα, ήρθε να προστεθεί ο θάνατος ενός 75χρονου, ο οποίος νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό». 

Η χθεσινή ενημέρωση από τους Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά

Οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν για ακόμη μια μέρα τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού και τους νεκρούς στη χώρα μας. Σύμφωνα και με την ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, τα κρούσματα του κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο είναι 16, ενώ συνολικά τα κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονται πλέον σε 2.506. Όπως θα παρατηρήσετε και στο παρακάτω infographic, οι θάνατοι παρέμειναν στους 130 (πλέον 131), καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε κανένα καταγεγραμμένο θάνατο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.490. Από αυτά, 580 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.160 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα, ενώ 48 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments