Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [26/04/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [26/04/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [26/04/20].

ΑστρολόγοςΑστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στον Ταύρο, όπου και θα βρεθεί σήμερα σε σύνοδο με τον Ουρανό! Μπαίνετε σε μια εποχή διαύγειας, που ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές. Τα οικονομικά σας θέματα θέλουν περισσότερη προσοχή. Αν πρέπει να μάθετε ή να φροντίσετε κάτι, θα το μάθετε την εβδομάδα που έρχεται! Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στους Διδύμους. Από παντού σας προσεγγίζουν πληροφορίες, θα σας κάνει καλό η πλήρης ενημέρωση. Μόνο φροντίστε να ξεκαθαρίσετε ό,τι είναι αληθές από όσα δεν είναι!

Την Κυριακή θα έχετε την επιθυμία για περισσότερη κοινωνική ζωή: Αν το επέτρεπαν οι περιστάσεις, θα είχατε οργανώσει διάφορες συναντήσεις ή συγκεντρώσεις. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για νέες γνωριμίες, με άτομα που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με εσάς ή με τα οποία έχετε κοινού σκοπούς. Κάποια γεγονότα ή νέα μπορεί να σας μπερδέψουν. Αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε τον ρεαλισμό σας και να αποφύγετε απόπειρες χειραγώγησης ή ψευδείς πληροφορίες. Η μέρα δεν ευνοεί την επίλυση προβλημάτων ή την αποκατάσταση προβληματικών σχέσεων. Υπάρχει περίπτωση να συζητήσετε για αυτά τα ζητήματα – αλλά μην βιαστείτε να λάβετε συγκεκριμένες αποφάσεις.

Η Κυριακή υποδεικνύει διάφορα νέα σχετικά με την υγεία ή τα προσωπικά προβλήματα στη ζωή νεαρών ατόμων. Μπορείτε να κάνετε συζητήσεις που αφορούν χρήματα ή επερχόμενα έξοδα, που θα έχουν να κάνουν με ταξίδια ή άτομα από άλλα μέρη. Σήμερα χαρείτε με νέα ή συνομιλίες με ανθρώπους στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού. Την Κυριακή θα δεχτείτε κάποιο αρνητικό σχόλιο από μια γυναίκα, που μπορεί να οδηγήσει σε σύγκρουση. Διατηρήστε την λογική και την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να μην υποκύψετε σε τέτοιου είδους χειριστικές ενέργειες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα αισθανθείτε έλλειψη ενέργειας και απροθυμία για χειρωνακτική εργασία. Το καλό είναι ότι αυτή η φάση δεν θα διαρκέσει πολύ. Και με λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας, θα καταφέρετε να ανακτήσετε την καλή φυσική σας κατάσταση. Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα λόγω κάποιου ενδιαφέροντος γεγονότος.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε περισσότερες δοκιμασίες απόδοσης που θα σχετίζονται με την οικογένειά σας. Είναι πιθανό να κάνετε κάποια τηλεφωνήματα λόγω μιας έκτακτης ανάγκης. Κάποιος στενός συγγενής σας θα βρει έναν τρόπο να σας εκπλήξει.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Κυριακή θα βρεθεί στο προσκήνιο η ερωτική σας σχέση, λόγω κάποιων γεγονότων, συνομιλιών ή αποφάσεων. Πολλοί από εσάς θα κάνουν σοβαρές συζητήσεις με το έτερον ήμισυ, για το μέλλον της σχέσης τους ή της οικογένειάς τους. Σήμερα μην αναβάλλετε τις υποσχέσεις ή τις υποχρεώσεις σας, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Κυριακή αποφύγετε να κάνετε οικονομικές συμφωνίες και μην εμπλακείτε καθόλου σε οικονομικά θέματα. Πολλοί από εσάς θα θυμούνται τη σημερινή μέρα, λόγω κάποιου σημαντικού γεγονότος που σχετίζεται με έναν συγγενή ή φίλο. Ένα απροσδόκητο συμβάν θα σας κάνει να λάβετε μια γρήγορη απόφαση, προκειμένου να το αξιοποιήσετε στο έπακρο. Σε κάποιες οικογένειες θα δημιουργηθούν εντάσεις, λόγω της απροθυμίας ενός μέλους να δεσμευτεί για συγκεκριμένες εργασίες στο σπίτι.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments