Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αρέσει στους «Πράσινους» ο Σεμέντο

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αρέσει στους «Πράσινους» ο Σεμέντο
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στο κόλπο της διεκδίκησης του Λισάντρο Σεμέντο φαίνεται πως μπαίνει το «τριφύλλι», με τη Φορτούνα Σιτάρντ θα θέτει τιμή εκκίνησης για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του ιδιαίτερα ελκυστική.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η αγωνιστική απραξία λόγω της πανδημίας δίνει το ελεύθερο στους συλλόγους να κινηθούν με μεγαλύτερη ευκολία και χρόνο στο μεταγραφικό παζάρι. Οι περισσότερες ομάδες τις τελευταίες εβδομάδες έχουν βάλει μπροστά τη μεταγραφική τους ατζέντα ενόψει καλοκαιριού κοιτάζοντας ενδελεχώς τις περιπτώσεις που θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να ανεβάσουν την ποιότητα στο ρόστερ τους.

Στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως τις τελευταίες ημέρες στο στόχαστρο έχει βρεθεί το όνομα του ταλαντούχου εξτρέμ του ΟΦΗ, Λισάντρο Σεμέντο. Ο Πορτογάλος επιθετικός προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των Κρητικών, τόσο στο σκοράρισμα όσο και στη δημιουργία. Ο 24χρονος, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στον ΟΦΗ ανήκει στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ, με τον σύλλογο να αναμένεται με το τέλος της τρέχουσας σεζόν να τον εντάξει εκ νέου στο δυναμικό του.

Η παραμονή στην Ολλανδία ωστόσο πιθανότατα να μην κρατήσει πολύ. Οι μνηστήρες για την απόκτηση των δικαιωμάτων του πληθύνονται μέρα με την ημέρα, με τη Φορτούνα Σιτάρντ να μπαίνει άμεσα στη διαδικασία πώλησης των δικαιωμάτων του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ολλανδοί ζητούν ένα ποσό που μοιάζει ιδιαίτερα ελκυστικό σε κάθε ενδιαφερόμενο αναφορικά πάντα με βάση το ταλέντο του παίκτη.

Αυτό όπως τονίζεται βάζει στο κόλπο διεκδίκησης και τον Παναθηναϊκό, με το «Τριφύλλι» να παρουσιάζεται διατεθειμένο να ανέβει οικονομικά προκειμένου να κάνει την έκπληξη και να προσπεράσει τους υπόλοιπους μνηστήρες. Θυμίζουμε πως ο παίκτης απασχολεί ιδιαίτερα και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments