Πολιτική

Άνοιγμα καταστημάτων: Με αυτή τη σειρά θα λειτουργήσουν και πάλι

Άνοιγμα καταστημάτων: Με αυτή τη σειρά θα λειτουργήσουν και πάλι
Άνοιγμα καταστημάτων: Ο Στέλιος Πέτσας αποκάλυψε τη σειρά με την οποία θα λειτουργήσουν και πάλι τα καταστήματα.

Άνοιγμα καταστημάτων: Μετά από περίπου ένα μήνα που όλη η χώρα μπήκε σε καραντίνα, βρισκόμαστε λίγο πριν την άρση των περιοριστικών μέτρων. Ο Στέλιος Πέτσας τόνισε και πάλι ότι ο πρωθυπουργός θα μιλήσει αύριο στους πολίτες και αναμένεται να ανακοινώσει την σταδιακή άρση των μέτρων. Αυτό σημαίνει ότι κάποια καταστήματα θα μπορέσουν να λειτουργήσουν και πάλι.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανοίξουν όλα τα καταστήματα μαζικά. Αυτό θα ήταν καταστροφικό. Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών έγινε γνωστό ότι τα μαγαζιά θα ανοίξουν με σειρά. Αρχικά είπε θα ανοίξουν τα κομμωτήρια και οι επιχειρήσεις υγιεινής, στην συνέχεια θα ανοίξουν τα σχολεία και αμέσως μετά τα καταστήματα εστίασης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ακόμα ότι το διάγγελμα του πρωθυπουργού θα γίνει την Τρίτη 28/04 στις έξι το απόγευμα.

Ανοιχτές εκκλησίες και ο εορτασμός της πρωτομαγιάς

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκάλυψε επίσης ότι οι εκκλησίες θα είναι ανοιχτές για προσωπική λατρεία από την πρώτη στιγμή της χαλάρωσης. Παράλληλα τόνισε ότι οι συμβολικοί εορτασμοί της Πρωτομαγιάς μεταφέρονται για το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

«Σκοπός δεν ήταν να μείνουμε για πάντα κλεισμένοι στα σπίτια μας αλλά να πάρουμε τις ζωές μας πίσω», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε άλλο κομμάτι της τοποθέτησης του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments