Video

Masterchef 4 spoiler 27/4: Ο Μαργαρίτης Σχοινάς σε ρόλο γευσιγνώστη

Masterchef 4 spoiler 27/4: Ο Μαργαρίτης Σχοινάς σε ρόλο γευσιγνώστη
Masterchef 4 spoiler 27/4: Ο Μαργαρίτης Σχοινάς θα είναι ένας από τους κριτές για τους διαγωνιζόμενους στο σημερινό επεισόδιο.

Masterchef 4 spoiler 27/4: Μια ακόμα δύσκολη ομαδική δοκιμασία περιμένει τη νέα δωδεκάδα του MasterChef στο αποψινό επεισόδιο.  Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς δυσκολεύουν και πάλι τους παίκτες με ένα μενού που «παντρεύει» την Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Θυμίζουμε ότι αυτή η δοκιμασία είναι η πρώτη δοκιμασία μετά την επιστροφή των παλιών παικτών. Η αλήθεια είναι ότι η επιστροφή των Γιώργου, Μάρλεν και Μαριάννας δεν έγινε δεκτή με μεγάλη χαρά. Αυτό είναι και λογικό από τη στιγμή που ορισμένοι παίκτες δούλεψαν σκληρά για να φτάσουν στην 10αδα και τώρα όλα ανατράπηκαν.

Ο εκνευρισμός δε λείπει κι από αυτήν τη δοκιμασία με την Κατερίνα να απειλεί συμπαίκτη της ότι δε θα τον αφήσει να μπει στην πεντάδα, ο Διονύσης γίνεται έξαλλος με την ακαταστασία της Μαριάννας, ενώ η Μαρία θέλει να βγάλει έξω μία ακόμα παίκτρια. Καλεσμένοι σε αυτό το… ευρωπαϊκό επεισόδιο του MasterChef η Δανή Πολτικός Μαργκρέτε Βεστάγκερ και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments