Αθλητισμός

Λιούις Χάμιλτον κορωνοϊός: «Αισθάνομαι ένα μεγάλο κενό, ας βγούμε καλύτεροι άνθρωποι από αυτή την κρίση»

Λιούις Χάμιλτον κορωνοϊός: «Αισθάνομαι ένα μεγάλο κενό, ας βγούμε καλύτεροι άνθρωποι από αυτή την κρίση»
Λιούις Χάμιλτον κορωνοϊός: Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 αναφέρθηκε στην πανδημία τονίζοντας ότι πρέπει να βγούμε καλύτεροι άνθρωποι από αυτή τη μάχη.

Λιούις Χάμιλτον κορωνοϊός: Ο Λιούις Χάμιλτον, έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, παραδέχθηκε ότι του λείπουν κάθε ημέρα οι αγώνες και η έλλειψη των GP λόγω της πανδημίας COVID-19, δημιουργεί ένα «μεγάλο κενό» στη ζωή του. Το Γαλλικό Grand Prix στο Le Castellet τον Ιούνιο ακυρώθηκε χθες, και έγινε ο 10ος αγώνας που επηρεάστηκε από τον κορωνοϊό, σε μία σεζόν που θα είχε 22 αγώνες. Η Formula 1 ελπίζει να ξεκινήσει την καθυστερημένη σεζόν της στην Αυστρία τον Ιούλιο χωρίς θεατές πριν τελειώσει στο Αμπού Ντάμπι τον Δεκέμβριο μετά από αγώνες στην Ασία και την Αμερική.

«Μου λείπει ο αγώνας κάθε μέρα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ήμουν οκτώ ετών που δεν ξεκίνησα μια σεζόν. Όταν ζεις και αναπνέεις κάτι που αγαπάς, σίγουρα υπάρχει ένα μεγάλο κενό», δήλωσε ο οδηγός της Mercedes στα κοινωνικά μέσα. Ο 35χρονος Βρετανός, ο οποίος έχει υιοθετήσει έναν βίγκαν τρόπο ζωής, εκφράζοντας μάλιστα τον έντονο προβληματισμό του για περιβαλλοντικά ζητήματα, είπε ότι υπήρχαν ορισμένα θετικά από την κρίση καθώς οι άνθρωποι σκέφτονται τη ζωή, τις αποφάσεις, τους στόχους και την καριέρα του τους.

«Σήμερα, βλέπουμε καθαρότερους ουρανούς σε όλο τον κόσμο, λιγότερα ζώα να σφάζονται για την ευχαρίστησή μας, απλώς και μόνο επειδή οι απαιτήσεις μας είναι πολύ χαμηλότερες», πρόσθεσε. «Ας μην επιστρέψουμε το ίδιο όπως βγήκαμε σε αυτόν τον δύσκολο καιρό, ας βγούμε από αυτή την κρίση με καλύτερη γνώση του κόσμου μας, αλλάζοντας τις προσωπικές μας επιλογές και συνήθειες. Ας βγούμε από αυτό με νέα σκέψη … πιο υγιείς, πιο υγιείς και πιο συγκεντρωμένοι, αλλά πάνω απ ‘όλα, πιο γενναιόδωροι και ευγενικοί και φροντίζοντας τον κόσμο μας και τους ανθρώπους σε αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments