Ελλάδα

Κομμωτήρια ωράριο: Έτσι θα λειτουργούν μετά την άρση των μέτρων

Κομμωτήρια ωράριο: Έτσι θα λειτουργούν μετά την άρση των μέτρων
Κομμωτήρια ωράριο: Aναλυτικά όλα τα μέτρα προστασίας, οι ώρες που θα λειτουργούν και οι περιορισμοί στα τετραγωνικά μέτρα.

Κομμωτήρια ωράριο: O υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης στη σημερινή ενημέρωση για τη σταδιακή άρση των μέτρων στη χώρα μας έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το τι θα ισχύσει ακριβώς με τα κομμωτήρια καθώς και το ωράριο που θα ισχύσει αλλά και τα μέτρα προστασίας που επιβάλλεται να ακολουθούν όλοι. Ειδικότερα όπως είπε, οι θέσεις εργασίες θα πρέπει να έχουν απόσταση μεταξύ τους 2 μέτρα, ενώ θα λειτουργούν μόνο με ραντεβού και ο ιδιοκτήτης θα κρατάει συγκεκριμένο κατάλογο με τα ραντεβού.  Πελάτες και εργαζόμενοι θα φοράνε μάσκες και γάντια θα φοράνε οι εργαζόμενοι στα κέντρα αισθητικής

Αναλυτικά το ωράριο που θα τεθεί σε ισχύ για τα κομμωτήρια:

  • Το ωράριο αλλάζει και πλέον τα κομμωτήρια θα λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ τις καθημερινές και τα Σάββατα από τις τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
  • Στα κομμωτήρια ισχύουν οι περιορισμοί ανά τετραγωνικά και έως 20 μέτρα θα επιτρέπονται 4 άτομα.
  • Επίσης, ισχύει και ο κανόνας επιπέδου στα μαγαζιά. Αν ένα κατάστημα έχει δυο επίπεδα τότε δεν θα επιτρέπεται άνω των 2 ατόμων ανά 10 τετραγωνικά μέτρα

Δείτε το βίντεο του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκου Παπαθανάση για τα επτά στάδια ομαλής επαναφοράς στην κανονικότητα και την αναφορά του στο νέο διευρημένο ωράριο σε ορισμένα καταστήματα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments