Ελλάδα

Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης: Άνοιξε και… “βούλιαξε” από κόσμο

Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης: Άνοιξε και… “βούλιαξε” από κόσμο
Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης: Δεν πρόλαβε να ανακοινώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς ότι αίρονται οι περιορισμοί στην Παραλία της Θεσσαλονίκης και ο κόσμος "ξεχύθηκε" στους δρόμους.

Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης: Η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης βούλιαξε από κόσμο λίγες μόνο ώρες μετά τις επίσημες ανακοινώσεις για τη λήξη των περιοριστικών μέτρων που ίσχυαν για τις παραλίες της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και του Βόλου. Πάρα πολλοί Θεσσαλονικείς βγήκαν χθες στην Παραλία, αφού λογικά τους έλειψε πολύ τις δύο εβδομάδες που απαγορευόταν η κυκλοφορία εκεί για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Στελέχη της δημοτικής αστυνομίας και της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκονται στην περιοχή περιορίζονται σε συστάσεις για την τήρηση των αποστάσεων και κάνουν ελέγχους για τα σχετικά έγγραφα και τα SMS.

Για το άνοιγμα της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη, είχε διατυπωθεί σχετικό αίτημα προς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοτική αστυνομία είχε αφαιρέσει τα κιγκλιδώματα από τη Νέα Παραλία νωρίς σήμερα το απόγευμα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments