Τεχνολογία

Έτσι μπορείς να δεις τηλεόραση από το κινητό σου

Έτσι μπορείς να δεις τηλεόραση από το κινητό σου
Υπάρχει τρόπος για να δεις τηλεόραση από το κινητό σου χωρίς καλώδια και σύνδεση στο ίντερνετ.

Στην εποχή μας το κινητό μας τηλέφωνο έχει αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό πολλές συσκευές. Για παράδειγμα αρκετός κόσμος δεν κάθεται επί ώρες στον υπολογιστεί για να μιλήσει με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή απλά για να κάνει chating. Μπορεί πολύ εύκολα να το κάνει από το κινητό του όπου και αν βρίσκεται. Τα Smartphones μας δείχνουν την επιλογή να δούμε σειρές και ταινίες. Ειδικότερα από τη στιγμή που οι οθόνες γίνονται όλο και μεγαλύτερες.

Τα πρόβλημα είναι όταν κάποιος θέλει να δει τηλεόραση από το κινητό του. Τα περισσότερα κανάλια έχουν web tv, αλλά η διαδικασία να αλλάξεις από το ένα στο άλλο μπορεί να γίνει κουραστική. Σίγουρα είναι περισσότερο χρονοβόρα από το να πατήσεις ένα κουμπί και να πηγαίνεις στο επόμενο κανάλι. Μια συσκευή μπορεί να μας δώσει αυτή την επιλογή και στο κινητό μας τηλέφωνο.

Τηλεόραση χωρίς περιορισμούς στο κινητό

Η λύση σε αυτό το πρόγραμμα δόθηκε με ένα μικρό και ενδιαφέρον γκατζετάκι. Πρόκειται για ένα DVB receiver. Αυτό έχει μια θύρα micro USB ή Type C η οποία μπαίνει στην υποδοχή του κινητού σαν να είναι φορτιστής. Το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει δική του κεραία και μας δίνει την επιλογή να παρακολουθήσουμε όλα τα Ελληνικά κανάλια. Αν είμαστε σε κάποια χώρα του εξωτερικού τότε μπορούμε να δούμε τα τοπικά κανάλια.

Κάτι ακόμα που κάνει αυτή την επιλογή ελκυστική είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζεται κανένα καλώδιο, ενώ είναι μικρό και βοηθάει στην φορητότητα. Επίσης από τη στιγμή που έχει δικό του δέκτη και κεραία δεν προϋποθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο. Καταλαβαίνει κανείς ότι με την αγορά του και αφού σεταριστεί δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments