Video

Έτσι θα ανοίγουμε τις πόρτες χωρίς να τις ακουμπάμε με τα χέρια μας μετά την καραντίνα

Έτσι θα ανοίγουμε τις πόρτες χωρίς να τις ακουμπάμε με τα χέρια μας μετά την καραντίνα
Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ανοίγουμε τις πόρτες μετά την καραντίνα, ιδού η απάντηση.

Τρόπος υπάρχει όταν υπάρχει και θέληση. Η λύση για το πως θα ανοίγουμε τις πόρτες όταν τελειώσει το lockdown είναι δημιουργική και αν τηρηθεί από όλους η ζωή μας θα γίνει αδιαμφισβήτητα πιο εύκολη. Οι εβδομάδες που ο κόσμος βρίσκεται σπίτι προκειμένου να προφυλαχθεί από τον κορωνοϊό, είναι πλέον πολλές. Όλοι πλέον περιμένουμε την άρση των μέτρων και την “επόμενη ημέρα”.

Η ημέρα αυτή θα είναι σίγουρα διαφορετική. Για κάμποσο καιρό θα πρέπει να ξεχάσουμε την παλιά μας καθημερινότητα και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες, όσο δεν υπάρχει ακόμα θεραπεία και εμβόλιο. Σε αυτή την καθημερινότητα είναι αναμενόμενο να υπάρχει και ο φόβος. Ο φόβος για παράδειγμα του πως θα ανοίγουμε τις πόρτες στα καταστήματα. Βρείτε άλλα πράγματα να φοβάστε, λοιπόν, γιατί αυτό το θέμα… λύθηκε.

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/CuarentenaVIP/status/1254396099869192196?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1254396099869192196&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Fplus%2Fperierga%2Farticle%2F1469257%2Fkoronoios-etsi-tha-anoigoyme-tis-portes-meta-tin-karantina-vid

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments