Ελλάδα

Πύργος βρέφος: Παιδάκι έπεσε από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου πολυκατοικίας

Πύργος βρέφος: Παιδάκι έπεσε από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου πολυκατοικίας
Πύργος βρέφος: Αυτή την ώρα το παιδί νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Πύργος βρέφος: Ένα περιστατικό στο οποίο ακόμη δεν έχει βρεθεί εξήγηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε περιοχή του Πύργου Ηλείας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρέφος πέντε μηνών έπεσε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει μαζί με τους γονείς του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έσπευσε στο σημείο και μετέφερε άμεσα το παιδάκι στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης του Πύργου προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εγκεφαλική βλάβη. Όπως αναφέρεται το βρέφος δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο, ωστόσο το τράνταγμα ήταν ικανό να σκορπίσει τεράστια ανησυχία στους γονείς.

Άγνωστο παραμένει για την ώρα το πως συνέβη η πτώση του μικρού παιδιού από το μπαλκόνι στον δρόμο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μαζί του στο μπαλκόνι βρίσκονταν και οι δύο γονείς του. Πιθανότατα μιλάμε για ατύχημα. Στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου βρίσκονται και οι αστυνομικές αρχές οι οποίες διενεργούν έρευνα παίρνοντας κατάθεση και από τους δύο γονείς, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο της πτώσης του 5μηνου βρέφους.

Άλλη πηγή αναφέρει πως το βρέφος έπεσε στο κενό εξαιτίας της μάνας, η οποία εκείνη τη στιγμή το κρατούσε στην αγκαλιά της και καυγάδιζε με τον σύζυγό της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments