Lifestyle

Gigi Hadid: Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης το γνωστό μοντέλο

Gigi Hadid: Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης το γνωστό μοντέλο
Gigi Hadid: Το γνωστό supermodel βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

Gigi Hadid: Tον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της φαίνεται ότι διανύει το μοντέλο Gigi Hadid που έκλεισε τα 25 μόλις πριν από 3 μέρες. Και πατέρας είναι ο 27χρονος σύντροφός της και πρώην τραγουδιστής των One Direction, Zayn Malik, με τον οποίο τα ξαναβρήκαν μετά από έναν σύντομο χωρισμό.

Η Hadid γιόρτασε τα γενέθλιά της στην οικογενειακή φάρμα στην Πενσυλβάνια όπου περνάει την καραντίνα μαζί με τη αδελφή της, Bella και άλλα μέλη της οικογένειάς της αλλά και τον Malik. Μάλιστα στη φωτογραφία που έβγαλε μαζί του και την Bella διακρίνεται κάπως να φουσκώνει η κοιλιά της.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2015 όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του Pillow Τalk.Οι θαυμαστές τους έπεσαν από τα σύννεφα όταν το 2018 ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν ενώ συγκατοικούσαν στη Νέα Υόρκη. Κάποιες κοινές τους εμφανίσεις όμως το 2019 φούντωσαν τις φήμες ότι τα ξαναβρήκαν μέχρι τον Ιανουάριο που απαθανατίστηκαν μαζί στα γενέθλια του Μalik στη Νέα Υόρκη.

Η Gigi Hadid, είναι Αμερικανίδα μοντέλο. Το 2013 υπόγραψε συμβόλαιο και κατατάχθηκε στον κατάλογο με τα μοντέλα του IMG Models. Τον Νοέμβριο του 2014 ψηφίστηκε και κατατάχθηκε στη λίστα με τα 50 κορυφαία μοντέλα του κόσμου, κατά το Models.com. Τον Ιανουάριο του 2015 ονομάστηκε «Μοντέλο της Χρονιάς από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας ενώ την ίδια χρονιά μπήκε στη λίστα με τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments