Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης Twitter: Για να βγούμε με ασφάλεια τηρούμε τα μέτρα και συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα

Κυριάκος Μητσοτάκης Twitter: Για να βγούμε με ασφάλεια τηρούμε τα μέτρα και συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα
Κυριάκος Μητσοτάκης Twitter: Το δικό του μήνυμα έδωσε μέσα από ανάρτησή του στο Twitter ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Κυριάκος Μητσοτάκης Twitter: Ο Έλληνας πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρθηκε σε όλα όσα πρέπει να κάνουμε για να μείνουμε ασφαλείς, κατά τη μερική έξοδο μας από την καραντίνα, ενώ την ανάρτηση συνοδεύει το σποτ της κυβέρνησης για τα μέτρα ατομικής προστασίας που πρέπει να λαμβάνουμε κατά τη σταδιακή άρση των μέτρων.

«Καθώς προετοιμαζόμαστε για τη σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, οι νέες συνήθειες που αποκτήσαμε πρέπει να μας γίνουν δεύτερη φύση. Για να βγούμε με ασφάλεια, τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης στο twitter.

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση συνεχίζει το νομοθετικό έργο, αφού ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι έως τις 31 Ιουλίου θα κατατεθούν προς ψήφιση στη Βουλή 26 νομοσχέδια. «Το μεταρρυθμιστικό έργο δεν φρενάρει, αντίθετα επιταχύνεται», τόνισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος ευχαρίστησε το Υπουργικό Συμβούλιο για τις προσπάθειες όλων για την αντιμετώπιση της α’ φάσης της πανδημίας. Επίσης, ανακοίνωσε ότι πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας είναι η Βουλή να παραμείνει ανοιχτή όλο το καλοκαίρι και να μην λειτουργήσουν θερινά τμήματα, ενώ υπογράμμισε πως η νομοθέτηση μέσω Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία ήταν απαραίτητη λόγω των έκτακτων συνθηκών τις προηγούμενες εβδομάδες, πλέον φτάνει στο τέλος της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments