Video

Γιώργος Ασημινάκης: Ο λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή της Μενεγάκη

Γιώργος Ασημινάκης: Ο λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή της Μενεγάκη
Γιώργος Ασημινάκης: Ο floor manager επί σειρά ετών της εκπομπής της Ελένης Μεναγάκη εξηγεί τους λόγους του «διαζυγίου» του από την εκπομπή της λαμπερής παρουσιάστριας.

Γιώργος Ασημινάκης: Έχει διατελέσει επί σειρά ετών στενός συνεργάτης της Ελένης Μεναγάκη. Εκείνη μαζί με τον Γιώργο Ασημινάκη και την υπόλοιπη ομάδα καταφέρνει κάθε χρόνια να διατηρεί υψηλά νούμερα τηλεθέασης στη πρωινή μεσημεριανή ζώνη κρατώντας σφικτά τον τίτλο της κορυφαίας παρουσιάστριας στο ψυχαγωγικό κομμάτι. Οι δρόμοι των δύο όμως μετά από χρόνια ήρθε η ώρα να χωρίσουν, με τον Γιώργο Ασημινάκη να ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τον Alpha και την εκπομπή της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Όπως δήλωσε στον Χάρη Λεμπιδάκη «αποχώρησα από τον Alpha μετά από 17 χρόνια. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει τόσο μεγάλος ντόρος. Ο μόνος λόγος που έγινε ντόρος είναι επειδή η Ελένη Μενεγάκη είναι μία. Δυστυώς η συνεργασίας μας τελείωσε. Την αγαπάω πάρα πολύ και δεν έχω σταματήσει να την αγαπάω. Έτσι να με βλέπει που το λέω».

«Ήταν η κακιά στιγμή, απλώς υπήρξαν πολλές κακές στιγμές, κάποια στιγμή κι εγώ σαν άνθρωπος προτίμησα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από τους άλλους και γι’ αυτό δεν είχα την υπομονή να αντέξω για άλλη μια φορά. Γενικά, όταν με θίγουν επαγγελματικά προτιμώ να φεύγω. Η Ελένη είναι η μοναδική μου αγάπη. Και η μοναδική αγάπη δεν ξεχνιέται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημινάκης.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments