Αθλητισμός

Κάρλος Άμπαντ Άρης: Στη λίστα των Θεσσαλονικιών ο 24χρονος κίπερ

Κάρλος Άμπαντ Άρης: Στη λίστα των Θεσσαλονικιών ο 24χρονος κίπερ
Κάρλος Άμπαντ Άρης: Στο στόχαστρο του Άρη, υπό προϋποθέσεις, βρίσκεται ο Κάρλος Άμπαντ.

Κάρλος Άμπαντ Άρης: Να κάνει δικό του υπό προϋποθέσεις τον Κάρλος Άμπαντ της Ξάνθης που ανήκει στην Τενερίφη, σκέφτεται ο Άρης. Οι “κιτρινόμαυροι” επιθυμούν το καλοκαίρι να ενισχύσουν τη θέση του τερματοφύλακα μιας και το μέλλον του Κουέστα είναι αβέβαιο. Το συμβόλαιο του 29χρονου λήγει ενώ ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο της Ομόνοιας. Έτσι οι Θεσσαλονικείς κοιτάζουν την επόμενη ημέρα.

Εκτός του Μέγιερι και του 36χρονου Γερμανού Ρένσινγκ, έχουν κοιτάξει και μια ακόμη περίπτωση, αρκετά ενδιαφέρουσα, από πολλές απόψεις περίπτωση. Του Κάρλος Άμπαντ της Ξάνθης που φέτος αγωνίζεται ως δανεικός από την Τενερίφη, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2022. Ο 24χρονος, ύψους 1,93 τερματοφύλακας που έχει αγωνιστεί επίσης σε Κόρδοβα και Ρεάλ Καστίγια (τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ) θεωρείται μια εξαιρετική περίπτωση και λόγω προσόντων και λόγω ηλικίας. Πρόκειται ωστόσο για μια δύσκολη περίπτωση αφού δεν είναι ελεύθερος αλλά ανήκει στην Τενερίφη και πρέπει να βρεθεί η “χρυσή τομή” με την ισπανική ομάδα ενδεχομένως με ένα νέο δανεισμό.

Άμπαντ: «Αν μείνω στην Ελλάδα, να είναι για μεγαλύτερο πρότζεκτ»

Ο ίδιος ο παίκτης σε πρόσφατες δηλώσεις του σε Μέσα της Ισπανίας αναφέρθηκε στο μέλλον του, λέγοντας πως αν μείνει στην Ελλάδα θέλει να το κάνει για ένα πιο μεγάλο πρότζεκτ απ’ αυτό που έχει τώρα στην Ξάνθη.  «Αυτό που προέχει για όλους μας και μας ανησυχεί είναι να είμαστε καλά. Ίσως μάλιστα είναι προτιμότερο που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Αν δεν είστε σε γκρουπ, μπορείς ακόμη να βγεις έξω», ανέφερε ο γκολκίπερ ερωτώμενος για την κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Για το μέλλον του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μείνει στη χώρα μας, όχι όμως στην Ξάνθη καθώς επιθυμεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις του ακόμη πιο ψηλά. «Θα μου άρεσε να δοκιμάσω και κάτι ακόμα, σε κάποια σημαντική ομάδα του εξωτερικού και αν αυτή είναι στην Ελλάδα, να είναι για ένα μεγαλύτερο πρότζεκτ», σχολίασε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments