Αθλητισμός

Λευτέρης Μποχωρίδης Παναθηναϊκός: Στη λίστα των “πρασίνων” ο 25χρονος γκαρντ

Λευτέρης Μποχωρίδης Παναθηναϊκός: Στη λίστα των “πρασίνων” ο 25χρονος γκαρντ
Λευτέρης Μποχωρίδης Παναθηναϊκός: Ξανά στα υπόψη του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Λευτέρης Μποχωρίδης Παναθηναϊκός: Να ντύσει στα πράσινα τον Λευτέρη Μποχωρίδη φαίνεται πως επιθυμεί ο Παναθηναϊκός. Ο 25χρονος γκαρντ δύσκολα θα παραμείνει στον Άρη τη νέα σεζόν καθώς πρόσφατα υπήρξε εξήγηση για τις αντικειμενικές δυσκολίες, την αδυναμία των «κίτρινων» στη δημιουργία αγωνιστικών προϋποθέσεων που θα είναι εφάμιλλες των φιλοδοξιών του αθλητή αλλά και τις σημαντικές οικονομικές οφειλές απέναντί του.

Έτσι, ο νεαρός ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Metrosport ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι στις σκέψεις του Παναθηναϊκού μιας και το “τριφύλλι” θέλει να δώσει ευκαιρίες και να επενδύσει σε Έλληνες παίκτες. Αυτή είναι η δεύτερη φορά, που οι “πράσινοι” βρίσκονται κοντά στον Μποχωρίδη. Τον περασμένο Αύγουστο οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία προκειμένου ο 25χρονος να καλύψει το κενό του τραυματία Γιάννη Αθηναίου, αλλά ο Άρης δεν επέτρεψε να κατέβει στην Αθήνα ο Έλληνας γκαρντ.

Τότε είχε ζητήσει ένα ποσό άνω των 100.000 ευρώ προκειμένου να καλύψει το κενό του. Ο Παναθηναϊκός ωστόσο αρνήθηκε να προσφέρει τα συγκεκριμένα χρήματα και έτσι η συμφωνία ναυάγησε. Αυτή τη φορά όμως σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη εφόσον αποχωρήσει από τους Θεσσαλονικείς. Σημειώνεται, πως η αποχώρησή του -εφόσον γίνει- θα αποτελέσει πλήγμα για την ομάδα και τον προπονητή, Σάββα Καμπερίδη, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε να μείνει ο αρχηγός στην ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments