Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: «Φουντώνουν» τα σενάρια για ενδιαφέρον από την Τουρκία

Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: «Φουντώνουν» τα σενάρια για ενδιαφέρον από την Τουρκία
Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Η καθυστέρηση στην ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών δίνει πάτημα σε Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε να ενδιαφερθούν σοβαρά για την απόκτηση του Νορβηγού άσσου.

Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Όσο ο 28χρονος δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τους «Ερυθρόλευκους» τόσο τα σενάρια θα μετακίνησή του σε άλλο σύλλογο θα φουντώνουν. Ο Νορβηγός δεξιός οπισθοφύλακας διάγει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες ακόμη να μην έχουν μπει σε διαδικασία επέκτασης της συνεργασίας τους μαζί του.

Έτσι με την υπόθεση να μένει ανοιχτή είναι δεδομένο πως ο έμπειρος αμυντικός προσελκύει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων που βλέπουν τη περίπτωση του εξαιρετική. Τις τελευταίες ημέρες στη γειτονική Τουρκία έχει αναπτυχθεί η φημολογία πως ο Ομάρ βρίσκεται στα ραντάρ δύο εκ των μεγαλύτερων συλλόγων της χώρας. Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρονται για την απόκτηση των δικαιωμάτων του και μάλιστα όπως αναφέρουν οι Τούρκοι δίνουν μάχη για την υπογραφή του.

Στον Ολυμπιακό για την ώρα δεν δείχνουν να βιάζονται, ωστόσο είναι σαφές πως αν το επόμενο διάστημα δεν προβούν σε επίσημες συνομιλίες με τον παίκτη τότε δεν αποκλείεται αυτός να αναζητήσει αλλού το μέλλον του. Πρόθεση του Ομάρ είναι να παραμείνει στους «Ερυθρόλευκους» εκτός εάν προκύψει πρόταση από ομάδα που ανήκει σε κάποιο από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο προπονητής του στον Ολυμπιακό, Πέδρο Μάρτινς τον εμπιστεύεται τυφλά δίνοντας του από το ξεκίνημα της σεζόν φανέλα βασικού στο δεξί άκρος της αμυντικής του γραμμής. Ο Νορβηγός με τις εμφανίσεις του έχει δικαιώσει και με το παραπάνω τον έμπειρο τεχνικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments