Lifestyle

Μπεν Αφλεκ: Ξανά ερωτευμένος ο γνωστός ηθοποιός με 32χρονη καλλονή

Μπεν Αφλεκ: Ξανά ερωτευμένος ο γνωστός ηθοποιός με 32χρονη καλλονή
Μπεν Αφλεκ: Ο γνωστός ηθοποιός έχει πέσει στα "δίχτυα του έρωτα" με 32χρονη ηθοποιό. Δείτε τη φωτογραφία από τα γενέθλια της συντρόφου του.

Μπεν Αφλεκ: Δεν μπορεί πλέον να κρύψει τον έρωτα που τρέφει ο γνωστός χουλιγουντιανός ηθοποιός, προς τη σύντροφο του, Άνα ντε Αρμας, μια 32χρονη μελαχρινή καλλονή. Έτσι με αφορμή τα γενέθλια της συντρόφου, το ζευγάρι μοιράστηκε τον έρωτα του με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου το κορίτσι του Μπέν ανήρτησε φωτογραφίες  με τρυφερές τους στιγμές, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε η 32χρονη  ηθοποιός στη φωτογραφία των γενεθλίων της: «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και την αγάπη σας για τα γενέθλιά μου. Πίσω στην υγειά μας ακόμη σπουδαίας χρονιάς».

Δείτε τη φωτογραφία από τα γενέθλια της στο Instagram:

Από που ξέρουμε την  Άνα ντε Αρμας;

Αρχικά το ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε πέρυσι στα γυρίσματα του θρίλερ «Deep Water», εντοπίστηκε για πρώτη φορά να κάνει διακοπές στην γενέτειρα της Άνα ντε Άρμας στην Αβάνα της Κούβα. Η Άνα ντε Άρμας είναι Κουβανό-Ισπανή ηθοποιός. Ξεκίνησε την καριέρα της ως έφηβη στην πατρίδα της στην Κούβα και είχε κυρίως πρωταγωνιστικό ρόλο στο ρομαντικό δράμα Una rosa de Francia (2006).  Όταν η de Armas έφτασε για πρώτη φορά στο Λος Άντζελες το 2014, έπρεπε να ξεκινήσει ξανά την καριέρα της “από το μηδέν.”, ενώ μιλούσε πολύ λίγα αγγλικά. Έτσι ξεκίνησε εντατικά μαθήματα αγγλικών με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστήσει απέναντι από την Keanu Reeves στην πρώτη της κυκλοφορία στο Χόλιγουντ – το ερωτικό θρίλερ τρόμου της Eli Roth Knock Knock (2015). Η De Armas έχει επτά ταινίες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2020.

Τι είχε πει η Ντε άρμας για την εμπειρία της ως “κορίτσι” του Τζέιμς Μποντ

“Μου προτείνουν ρόλους τους οποίους θέλω στα αλήθεια να παίξω και δεν είναι απαραίτητα Λατίνες. Είμαι ηθοποιός και θέλω να παίζω οποιονδήποτε χαρακτήρα χωρίς προϋποθέσεις καταγωγής και άλλους τέτοιους περιορισμούς» είχε δηλώσει. Επίσης, την εμπειρία της στα γυρίσματα του 25ου «Bond» την έχει χαρακτηρίσει πολύ ιδιαίτερη. «Αναγκάζεσαι να αλλάξεις τελείως τρόπο λειτουργίας και σωματικά και διανοητικά. Ήταν μεγάλη πρόκληση το να μου ζητηθεί να υποδυθώ ένα Bond Girl σε μια φάση αλλαγής. Έχοντας ήδη γνωρίσει και συνεργαστεί με τον Ντάνιελ Κρεγκ δεν υπήρχε τίποτα αμήχανο ή περίεργο όταν πήγα στο σετ. Δεν χρειάστηκε να σπάσει ο πάγος. Όλα ήταν εύκολα και φυσικά. Ο Ντάνιελ είναι ο πιο εργατικός και επαγγελματίας ηθοποιός που μπορεί κανείς να φανταστεί”.

Δείτε την όμορφη ηθοποιό σε μια παλαιότερη της συνέντευξη:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments