Lifestyle

Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά του ο παρουσιαστής

Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά του ο παρουσιαστής
Σάκης Τανιμανίδης: Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Σάκης Τανιμανίδης: Ο παρουσιαστής εχθές είχε γενέθλια και έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση. Έκλεισε τα 39 του χρόνια και ανέβασε στο instagram ένα βίντεο με φωτογραφίες του, που δείχνουν πώς εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια με τη χρήση του Face Story.  «39 χρόνια…κιόλας! Kάπου στα 28-30 ήταν νομίζω όταν ορκίστηκα να μη μεγαλώσω ποτέ. Το σκέφτηκα και το αποφάσισα συνειδητά μάλιστα, δεν ήταν αστείο. “Για πάντα παιδί” είχα πει.⁣ ⁣

Κι από τότε κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μην “μεγαλώσω”. Όχι σε εξωτερική εμφάνιση, αλλά στην καρδιά, στην διάθεση να ανακαλύπτω τον κόσμο, στην ατελείωτη περιέργειά μου και πάνω από όλα στο να κάνω πάντα αυτό που θέλω, αυτό που πιστεύω, χωρίς να με νοιάζει τι λένε οι άλλοι.

Γιατί τα παιδιά έχουν μια αλήθεια και μια απλότητα να κάνουν ότι κάνουν όχι για τους γύρω τους, αλλά γιατί τους αρέσει. ⁣ Ζήσε, λοιπόν, μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, για σένα…όχι για τους άλλους! You Only Live Once….⁣» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

39 χρόνια…κιόλας! 🎂🎈Κάπου στα 28-30 ήταν νομίζω όταν ορκίστηκα να μη μεγαλώσω ποτέ. Το σκέφτηκα και το αποφάσισα συνειδητά μάλιστα, δεν ήταν αστείο. “Για πάντα παιδί” είχα πει.⁣ ⁣ Κι από τότε κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μην “μεγαλώσω”. Όχι σε εξωτερική εμφάνιση, αλλά στην καρδιά ❤️, στην διάθεση να ανακαλύπτω τον κόσμο, στην ατελείωτη περιέργειά μου και πάνω από όλα στο να κάνω πάντα αυτό που θέλω, αυτό που πιστεύω, χωρίς να με νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Γιατί τα παιδιά έχουν μια αλήθεια και μια απλότητα να κάνουν ότι κάνουν όχι για τους γύρω τους, αλλά γιατί τους αρέσει. ⁣ Ζήσε, λοιπόν, μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, για σένα…όχι για τους άλλους! You Only Live Once….⁣ #BirthdayBoy #throwback #MyLife #MyRules #YOLO

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Ο Σάκης Τανιμανίδης, γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1981 στη Θεσσαλονίκη. Είναι Έλληνας παρουσιαστής, παραγωγός και επιχειρηματίας. Έγινε γνωστός μέσα από τη δημιουργία και σκηνοθεσία της ταξιδιωτικής εκπομπής World Party, που προβλήθηκε πρώτα στη ΕΡΤ3 και στο κανάλι Alpha για τρεις σεζόν, από το 2014 έως το 2016. Το 2017, επιλέχθηκε για να παρουσιάσει την ελληνική έκδοση του ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments