Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα οι “ερυθρόλευκοι”

Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα οι “ερυθρόλευκοι”
Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Οι άνθρωποι της ομάδας προετοιμάζουν το έδαφος σε περίπτωση που ο Νορβηγός δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Οι ομάδες μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις προκειμένου να είναι έτοιμοι για το φινάλε της σεζόν. Μπορεί οι ποδοσφαιριστές να έμειναν εκτός αγωνιστικής δράσεις εξαιτίας του κορωνοϊού, ωστόσο οι άνθρωποι των ομάδων ήταν υποχρεωμένοι να κοιτάξουν και την επόμενη μέρα. Υπό κανονικές συνθήκες σε λίγους μήνες θα ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος.

Μια από τις ομάδες που καταστρώνουν τα σχέδια τους είναι και ο Ολυμπιακός. Ένα από τα θέματα που έχουν να λύσουν οι Πειραιώτες είναι αυτό του Ομάρ. Ο Νορβηγός μένει ελεύθερος σε λίγο καιρό και μέχρι σήμερα δεν έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Τα δεδομένα για την μετά Ομαρ εποχή

Ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχει καλή διάθεση, αλλά και διαφορά στο οικονομικό. Ο Ολυμπιακός θα κάνει μια νέα προσέγγιση προς την πλευρά του διεθνή μπακ. Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να είναι έτοιμοι ακόμα και για το ενδεχόμενο να βγουν στην αγορά για νέο δεξί μπακ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Φρανσουά Μοντεστό έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για να βρει τον επόμενο. Μάλιστα το ρεπορτάζ λέει ότι έχει ήδη προχωρήσει την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή με μεγάλη ποιότητα που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο συγκεκριμένος είναι και ιδιαίτερα ακριβός κάτι που δεν απασχολεί ιδιαίτερα τους “ερυθρόλευκους”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments