Πως Να

Πως κατεβάζω τραγούδια από το youtube στον υπολογιστή

Πως κατεβάζω τραγούδια από το youtube στον υπολογιστή
Δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια.

To YouTube ως γνωστόν είναι ένας ιστότοπος, ο οποίος μας  επιτρέπει  να κοινοποιούμε, να αποθηκεύουμε, να αναζητούμε και αναπαράγουμε ψηφιακά βίντεο και ψηφιακές ταινίες. Εάν και εσένα σου αρέσει η μουσική και θες να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου τραγούδια, θα πρέπει να τα κατεβάσεις πρώτα. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να κατεβάζεις βίντεο και μουσική από το YouTube. Ένας τρόπος είναι να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα “Youtube Downloader” για να μπορείς να μετατρέψεις τα βίντεο απο mp4 σε mp3.

Πως γίνεται η διαδικασία:

  • Στην περίπτωση που δεν θέλεις να εγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή στον υπολογιστή σου και δεν επιθυμείς να εγκαταστήσεις κάποιο πρόσθετο (add-on) στον Browser του υπολογιστή σου, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το https://youtubeplaylist.cc/
  • Με το Online Video Converter μπορείς να κατεβάσεις ένα βίντεο απο το Youtube σε ότι μορφή επιθυμείς, επίσης ορίζεις την ποιότητα του ενώ σου δίνει και επιπλέον άλλες δυνατότητες

Είναι νόμιμη η παραπάνω διαδικασία;

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης της υπηρεσίας, η προβολή βίντεο YouTube επιτρέπεται μόνο μέσω του ιστότοπου και των εφαρμογών της Google. Δεν επιτρέπεται η προβολή του βίντεο του YouTube εκτός σύνδεσης, σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή ή μέσω εφαρμογής τρίτου μέρους, εκτός κι αν υπάρχει η συναίνεση των δημιουργών.

Σημειώνεται ότι στο YouTube μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο να παρουσιάζουν πως γίνεται η διαδικασία:

Ποιοι μπορούν να παρακολουθήσουν οπτικο- ακουστικό υλικό στο YouTube

Όλοι μπορούν να βλέπουν τις αποθηκευμένες ψηφιακές ταινίες (βίντεο), ενώ τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να αποθηκεύουν απεριόριστο αριθμό ταινιών με χρονικό όριο δεκαπέντε λεπτών το κάθε βίντεο. Μαζί με τις ταινίες φαίνεται και ο αριθμός των μελών που τις έχουν δει, ώστε να φαίνονται ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς. Επίσης ένας χρήστης μπορεί να πει αν του αρέσει ένα βίντεο ή όχι. Τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να αφήσουν σχόλια στο κάθε βίντεο και να πατήσουν το κουμπί “Like” (Μου αρέσει) καθώς επίσης και να βαθμολογήσουν και να απαντήσουν τα σχόλια άλλων χρηστών.

Μη εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν τα βίντεο, ενώ οι εγγεγραμμένοι χρήστες επιτρέπεται να ανεβάσουν απεριόριστο αριθμό βίντεο. Βίντεο που θεωρούνται ότι περιέχουν δυνητικά προσβλητικό περιεχόμενο είναι διαθέσιμα μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες 18 ετών και άνω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments