Video

Coffin dance: Αυτό είναι το απόλυτο viral της καραντίνας [vid]

Coffin dance: Αυτό είναι το απόλυτο viral της καραντίνας [vid]
Coffin dance: Το 2017 αυτό το βίντεο αυτό να γίνει viral με μία ιδιαίτερη παράδοση όπου στις κηδείες υπάρχει τραγούδι και χορός γύρω από το φέρετρο, τιμώντας έτσι την μνήμη του θανόντα.

Τα βίντεο με τους συνοδούς φέρετρου από την Γκάνα να χορεύουν ενώ μεταφέρουν τον θανόντα, έχουν γίνει το απόλυτο viral μέσα στην περίοδο της καραντίνας. Όλα ξεκίνησαν το 2017 όταν το BBC είχε προβάλλει βίντεο από τη Γκάνα, με μια ιδιαίτερη παράδοση όπου στις κηδείες υπάρχει τραγούδι και χορός γύρω από το φέρετρο, τιμώντας έτσι την μνήμη του θανόντα. Το 2017 αυτό το βίντεο αυτό να γίνει viral με μία ιδιαίτερη παράδοση όπου στις κηδείες υπάρχει τραγούδι και χορός γύρω από το φέρετρο, τιμώντας έτσι την μνήμη του θανόντα.

Το 2017 αυτό το βίντεο είχε γίνει viral με πάνω από τρία εκατομμύρια προβολές και αυτή τη στιγμή έχει περισσότερα από 8 εκατομμύρια views. Τώρα, εν μέσω καραντίνας τo βίντεο επανήλθαν μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας ΤικΤοκ. Δείτε αρχικά το βίντεο του BBC και στη συνέχεια τα αστεία βίντεο που έχουν αναρτήσει χρήστες των social media, ενώ για το τέλος το αυθεντικό κομμάτι του Tony Igy με τίτλο Astronomia.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments