Video

Πύρρος Δήμας: “Η ζωή συνεχίζεται, όταν έχεις τέσσερα παιδιά θες και πρέπει να είσαι καλά”

Πύρρος Δήμας: “Η ζωή συνεχίζεται, όταν έχεις τέσσερα παιδιά θες και πρέπει να είσαι καλά”
Πύρρος Δήμας: Ο πρώην αθλητής σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του τα τελευταία χρόνια.

Πύρρος Δήμας: Ο Πύρρος Δήμας μίλησε μέσω ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή “Καλύτερα, δε γίνεται!” της Ναταλίας Γερμανού για τη ζωή του στην καραντίνα. “Έβαλα λίγα κιλάκια στο σπίτι”, παραδέχτηκε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, ενώ δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική, αλλά τώρα είναι στην Ελλάδα μαζί με τον ένα του γιο, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια βρίσκεται στο Σικάγο.

“Ψυχολογικά, θα ήθελα να είμαι εκεί. Δίπλα τους”, παραδέχτηκε. “Η Αμερική το πήρε πολύ χαλαρά. Όταν ήρθα εδώ κατάλαβα τι γίνεται και τι συμβαίνει, εκεί δεν υπήρχε καμία ενημέρωση”, πρόσθεσε. “Ευτυχώς, τα ΜΜΕ στην Ελλάδα έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά και μπράβο τους”, δήλωσε ακόμα ο Πύρρος.

“Οι μεγάλοι ηγέτες φαίνονται στις δύσκολες στιγμές”, τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό που δεν βλέπουμε τα χιλιάδες φέρετρα που υπάρχουν σε άλλες χώρες. “Με τον κορονοϊό λειτουργήσαμε σαν ένα σοβαρό κράτος και πήραμε σωστές αποφάσεις”, υπογράμμισε ακόμα.

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε αν θυμάται το πώς γνωρίστηκαν και αποκάλυψε ότι τους γνώρισε ο Αντώνης Ρέμος. “Σαν τρελή ήθελα να σε γνωρίσω”, του είπε, ενώ αναφέρθηκε και στη γυναίκα του, την οποία έχει “χάσει” και περιέγραψε μία αστεία ατάκα που του είπε τότε η Ναταλία.

“Η ζωή συνεχίζεται, όταν έχεις τέσσερα παιδιά θες και πρέπει να είσαι καλά”, είπε ο Πύρρος για την τραγική απώλεια, ενώ αναφέρθηκε και στη δουλειά που κάνει αυτό το διάστημα. “Είναι πολύ επίφοβο να πάμε να κάνουμε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα”, δήλωσε ακόμα για την περίοδο που ζούμε στη σκιά του κορονοϊού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments