Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [03/05/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [03/05/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [03/05/20]

Αστρολόγος: Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τη θέση του στον Ταύρο, φροντίζει να νιώθετε ασφαλείς, σταθεροί και προσγειωμένοι. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, συνεχίστε να τελειοποιείτε τις μεθόδους φροντίδας του εαυτού σας. Κάποιες καθημερινές συνήθειες σας διατηρούν υγιείς και ακμαίους!

Το πρωί η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Είναι καλή στιγμή για πνευματικές διεργασίες, αποσυμπίεση και χαλάρωση. Το απόγευμα, η ατμόσφαιρα ευνοεί την οργάνωση του προγράμματός σας! Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Ίσως τώρα να δείτε πράγματα που δεν είχατε προσέξει νωρίτερα. Η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη σε δέκα ημέρες… Αυτή η συγκυρία θα σας βοηθήσει να βρείτε όσα χρειάζονται προσοχή και διευθέτηση!

Την Κυριακή θα έχετε όρεξη να κάνετε πολλά πράγματα: Να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να κάνετε βελτιώσεις και εργασίες στον κήπο ή άλλες δημιουργικές δραστηριότητες. Θα έχετε πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες και φαντασία για τέτοιου είδους εργασίες. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για τα άτομα νεαρής ηλικίας, όσον αφορά την εκπαίδευσή τους ή την εξέλιξη των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων. Σήμερα μπορεί να έχετε μια καρποφόρα συζήτηση, σχετικά με χρηματοοικονομικές ενέργειες ή επενδύσεις.

Σε γενικές γραμμές, η μέρα υπόσχεται ενδιαφέρουσες επαφές με άτομα στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων. Οι άνδρες άνω των 35 ετών θα βιώσουν μια στιγμή απογοήτευσης ή θλίψης, λόγω ματαίωσης των προσδοκιών τους από άλλους. Εάν έχετε στην οικογένεια κάποιο άτομο στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου, να ξέρετε ότι η επικοινωνία μαζί του θα είναι περίπλοκη και απρόβλεπτη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα επιτύχετε σε ό,τι κάνετε στο σπίτι ή την ιδιοκτησία σας. Την Κυριακή θα λάβετε νέα, σχετικά με ένα συμβάν στη ζωή κάποιου συγγενή σας. Θα κάνετε εύκολα επαφές με αγνώστους, κάτι που θα σας προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες ή γνώσεις.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Κυριακή θα είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μέρα. Πολλοί θα τη θυμούνται λόγω κάποιων παράξενων ονείρων ή προαισθημάτων. Τα άτομα με τα οποία θα επικοινωνήσετε σήμερα, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των σχεδίων σας τις επόμενες μέρες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Κυριακή θα λάβετε κάποια νέα, εξαιτίας των οποίων θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σε τηλεφωνικές κλήσεις για να τα μοιραστείτε. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για περιπάτους και για κάθε είδους επικοινωνία με ανθρώπους από άλλα μέρη. Προσέξτε τα σχόλια και την κριτική σας για γεγονότα που αφορούν τη ζωή άλλων ανθρώπων.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα μπορεί να προκύψει μια απροσδόκητη συζήτηση στην οικογένειά σας. Είναι πιθανό να λάβετε κάποια νέα που θα αφορούν τις οικονομικές σας υποθέσεις. Πολλοί θα συζητήσουν και θα εξετάσουν ενέργειες, που σχετίζονται με την υγεία ενός μέλους της οικογένειάς τους. Η Κυριακή θα είναι μια περίπλοκη μέρα για δουλειά, καθώς θα προκύπτουν εύκολα παρανοήσεις, απόπειρες χειραγώγησης και άλλες αρνητικές ενέργειες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments