Ελλάδα

Άρση μέτρων: Συνωστισμός και ουρές σε τράπεζες και καταστήματα

Άρση μέτρων: Συνωστισμός και ουρές σε τράπεζες και καταστήματα
Άρση μέτρων: Ανησυχητικές εικόνες καταγράφονται από το πρωί σε τράπεζες και καταστήματα με τους πολίτες να συνωστίζονται και για να περιμένουν στην ουρά προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Άρση μέτρων: Δεύτερη μέρα που τα μέτρα για τον κορωνοϊό έχουν αρθεί και η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη τόσο στους δρόμους, όσο και στα καταστήματα. Σήμερα, στις τράπεζες στο κέντρο της Αθήνας, στην ΕΥΔΑΠ αλλά και σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας έχουν δημιουργηθεί τεράστιες ουρές. Οι πολίτες, όπως φαίνεται μάλιστα στις εικόνες στην Πλατεία Αμερικής έξω από τράπεζα, δεν τηρούν τα μέτρα ασφαλείας.

Οι αποστάσεις μεταξύ τους είναι μικρές, ορισμένοι δεν φορούν μάσκες, ενώ η αναμονή είναι τόσο μεγάλη που περιμένουν μέχρι και μιάμιση ώρα για την εξυπηρέτησή τους. Λόγω της μεγάλης αναμονής, δεν λείπουν και οι εντάσεις, τόσο μεταξύ των πολιτών, αλλά και των εργαζομένων. Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, υπάλληλος της τράπεζας προσπαθεί να εξηγήσει τους κανόνες και ποιες συναλλαγές επιτρέπονται εντός της τράπεζας.

Δείτε παρακάτω περισσότερα πλάνα και φωτογραφίες:

Την ίδια ώρα έχει σημάνει συναγερμός στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης για δύο ασυμπτωματικούς ασθενείς:

Συγκεκριμένα, 70χρονη νοσηλευόμενη γυναίκα δεν παρουσίασε κανένα σύμπτωμα του ιού για δέκα ημέρες και λίγο πριν μπει στο χειρουργείο βρέθηκε θετική. Η 70χρονη βρισκόταν σε κλινική, όπου πριν από μέρες μεταφέρθηκε και ένας 81χρονος με ύποπτα συμπτώματα, αρνητικός όμως στον ιό.

Ωστόσο, ο άνδρας στο δεύτερο τεστ βρέθηκε θετικός. Πάνω από 40 άτομα, ανάμεσά τους γιατροί, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές και τραυματιοφορείς υποβλήθηκαν σε τεστ, καθώς οι δύο θετικοί ασθενείς νοσηλεύονταν χωρίς ιδιαίτερες προφυλάξεις για πολλές ημέρες. Άμεσα, έγιναν ενέργειες για την απολύμανση του χώρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments