Ελλάδα

Θεσσαλονίκη έκρηξη: Διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης τυλίχθηκε στις φλόγες – Ένας τραυματίας

Θεσσαλονίκη έκρηξη: Διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης τυλίχθηκε στις φλόγες – Ένας τραυματίας
Θεσσαλονίκη έκρηξη: Συναγερμός σήμανε σήμερα το μεσημέρι στις αρχές ύστερα από έκρηξη που σημειώθηκε σε διαμέρισμα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη έκρηξη: Έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε διαμέρισμα που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης. Μέχρι στιγμής αναφέρεται πως υπάρχει ένας τραυματίας ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες διενεργούν έρευνα.

Το συμβάν σημειώθηκε επί της οδού Ολύμπου λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι και από το δυνατό κρότο βγήκε όλη η γειτονιά στο δρόμο. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. οι οποίοι απέκλεισαν το στενό, η άμεση δράση άλλα και δυνάμεις Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του GRTimes.gr, το αντικείμενο που εξερράγη στο διαμέρισμα τρίτου ορόφου ήταν πιθανότατα φιάλη αερίου ή γκαζάκι.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, από το συμβάν τραυματίστηκε ελαφρά ένας άνδρας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σημειώνεται, ότι δίπλα στην πολυκατοικία βρίσκεται σούπερ μάρκετ καθώς και άλλα καταστήματα, από τα οποία τη στιγμή της έκρηξης, οι πελάτες βγήκαν από αυτά αναστατωμένοι.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί με ακόμη ένα δυσάρεστο γεγονός το οποίο έλαβε χώρα τη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης. Τραγικό θάνατο βρήκε ηλικιωμένη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως έγινε γνωστό η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή όταν το διαμέρισμά της τυλίχθηκε στις φλόγες. Κατά την κατάσβεση του σπιτιού οι πυροσβέστες διαπίστωσαν πως μέσα σε αυτό βρισκόταν η ηλικιωμένη, η οποία είχε ήδη φύγει από τη ζωή πριν αυτοί την βγάλουν έξω από το διαμέρισμα.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης για την κατάσβεση της φωτιάς επί της οδού Ιασωνίδου 6, αλλά, όταν τα πληρώματά της έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν την 80χρονη χωρίς τις αισθήσεις της. Η φωτιά προκλήθηκε μέχρι στιγμής από άγνωστη αιτία, ωστόσο ήδη οι αρχές διενεργούν έρευνα.

Η πυρκαγιά για καλή τύχη δεν επεκτάθηκε σε άλλα διαμερίσματα έτσι δεν κινδύνεψε κανείς άλλος. Ωστόσο η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή με το ΕΚΑΒ να την μεταφέρει σε νοσοκομείο της πόλης διαπιστώνοντας εκεί πως ο θάνατος προήλθε από αναθυμιάσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments