Διεθνή

Elon Musk: Έδωσε κωδικοποιημένο όνομα στο έκτο του παιδί

Elon Musk: Έδωσε κωδικοποιημένο όνομα στο έκτο του παιδί
Elon Musk: O CEO της Tesla έδωσε ένα ιδιαίτερο όνομα στο έκτο του παιδί που ήρθε στον κόσμο.

Elon Musk: Πριν από λίγες μέρες ο εκατομμυριούχος έγινε για έκτη φορά πατέρας. Αυτό είναι το πρώτο του παιδί με τη μουσικό Grimes. Αρκετοί χρήστες στο twitter τον ρώτησαν ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού. Ο Elon Musk δεν τους χάλασε το χατήρι, αλλά τους έβαλε και σε μια διαδικασία να λύσουν ένα κωδικοποιημένο μήνυμα. Το όνομα που αποκάλυψε ο CEO της Tesla είναι το «X Æ A-12».

Φυσικά αυτό το όνομα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Είναι αλήθεια; Είναι τρολάρισμα; Λίγο και από τα δύο, εκτιμά ο Guardian. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως το tweet του Musk είναι ένας κώδικας του πραγματικού ονόματος του παιδιού. Τη θεωρία αυτή ενισχύει και το γεγονός πως η Grimes έχει στο τελευταίο της άλμπουμ ένα κομμάτι με τίτλο «4 Æ M».

Elon Musk: Σύντομο βιογραφικό

Ο Elon Reeve Musk,είναι επιχειρηματίας με καταγωγή από τη Νότια Αφρική και με νοτιοαφρικανική, καναδική και αμερικανική υπηκοότητα, καθώς μηχανικός και εφευρέτης.Είναι ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογίας για τη διαστημική εταιρεία SpaceX, της οποίας είναι επίσης ο ιδρυτής, καθώς και ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας Tesla, Inc. (πρώην Tesla Motors), και ο πρόεδρος της SolarCity.

Είναι επίσης συνιδρυτής των Tesla, Inc. και Zip2 και PayPal. Ανάμεσα στις διάφορες δραστηριότητες του, έχει επίσης οραματιστεί ένα σύστημα μεταφοράς υψηλής ταχύτητας με την ονομασία Hyperloop, έχει προτείνει ένα υπερηχητικό αεροσκάφος με ηλεκτρική προώθηση, καθώς επίσης είναι και ένας από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της ανθρώπινης εξερεύνησης του πλανήτη Άρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments