Video

Jennifer Lopez: Κάνει μαθήματα χορού στην Shakira μέσω Instagram

Jennifer Lopez: Κάνει μαθήματα χορού στην Shakira μέσω Instagram
Jennifer Lopez: Τα μαθήματα της γνωστής τραγουδίστριας στην Shakira είναι ικανά για να "ρίξουν" το instagram.

Jennifer Lopez: Πριν από λίγους μήνες η JLO είχε χορέψει μαζί με την Shakira  στο ημίχρονο του Super Bowl, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό μουσικοχορευτικό σόου, το οποίο όπως φαίνεται ήταν αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και φαινόταν ότι οι δυο γυναίκες έχουν προπονηθεί αρκετά για να το πετύχουν.

Η Jennifer Lopez ανέβασε ένα βίντεο στο instagram από τις πρόβες, δείχνοντας πόσο σκληρά δούλεψαν οι δυο τραγουδίστριες για να πετύχουν το αποτέλεσμα που είδαμε τον περασμένο Φεβρουάριο. Οι ίδια στο μήνυμα με  το οποίο συνόδευσε το βίντεο ανέφερε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχουν ήδη περάσει τρεις μήνες.

«Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι έχουν περάσει τρεις ολόκληροι μήνες από τότε. Τόσα πολλά έχουν συμβεί από τότε, αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας στιγμιότυπα από τις πρόβες με τους χορευτές και τη Shakira». Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση που έκανε η Jennifer Lopez στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις πρόβες της φετινής της εμφάνισης με την Shakira στο Super Bowl:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments