Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [06/04/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [06/04/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [06/04/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τη θέση του πληροφοριοδότη πλανήτη στον Ταύρο, η σκέψη σας περιστρέφεται γύρω από την οικονομική σας ασφάλεια και σταθερότητα! Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό: Άλλη μια αφορμή να αποζητάτε μακροπρόθεσμη εξασφάλιση με τα χρήματά σας. Ίσως σκέφτεστε υποχρεώσεις προς τις πιστωτικές κάρτες και/ή τα δάνειά σας! Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Νιώθετε κάπως περιορισμένοι; Η ατμόσφαιρα θα αλλάξει το απόγευμα, με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Κάτι που επεξεργάζεστε ή χειρίζεστε, θα έχει καλύτερη εξέλιξη απ’ αυτή που αναμένετε!

Την Τετάρτη θα έχετε να αντιμετωπίσετε περισσότερες ευθύνες που θα αφορούν τους συγγενείς ή την οικογένειά σας. Τα καλά νέα είναι ότι κατά την εκτέλεσή τους, θα έχετε την κατανόηση και την υποστήριξη των κατάλληλων ανθρώπων. Σήμερα θα είναι σημαντικό να επιτύχετε αρμονία και σταθερότητα στα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τους στόχους σας. Έτσι δεν θα χάνετε ενέργεια και δεν θα σπαταλάτε χρόνο.

Σε ό,τι αφορά την επίλυση προβλημάτων στο σπίτι σας, θα πρέπει να σκεφτείτε καλά τι είναι ρεαλιστικό να επιτύχετε σήμερα και τι θα ήταν καλύτερα να αφήσετε για μια άλλη μέρα. Μην ακολουθείτε τυφλά τις επιθυμίες σας, καθώς αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος δρόμο. Την Τετάρτη θα προκύψει μια αγχωτική κατάσταση, με μια γυναίκα στον φιλικό σας κύκλο και ένα στην προσωπική ή επαγγελματική της ζωή. Όσοι αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας στο σπίτι, να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια εγκαίρως, ακόμη και αν σας φαίνεται κάτι ασήμαντο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Τετάρτη θα βιώσετε κάποια γεγονότα που θα σας δείξουν τον δρόμο για την πορεία της ερωτικής σας σχέσης. Η μέρα σηματοδοτεί μια νέα γνωριμία, με ένα άτομο από το οποίο θα μάθετε ενδιαφέροντα πράγματα. Μην καθυστερείτε και μην αναβάλλετε τις οικογενειακές σας δεσμεύσεις!

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Τετάρτη θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε σε ό,τι κάνετε και να αναγνωριστεί η αξία σας. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν οικονομικά προβλήματα που θα σχετίζονται με χαμένες πληρωμές. Σήμερα θα έχετε επαφές με ενδιαφέροντα άτομα που ξέρουν να περνάνε καλά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Τετάρτη θα έχετε αρκετούς πόρους και ενέργεια, για να πραγματοποιήσετε σημαντικά σχέδια και ιδέες σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ενέργειες που σχετίζονται με ιδιοκτησία, ανακαινίσεις στο σπίτι, συσκευές και άλλα υλικά πράγματα. Σήμερα θα βιώσετε ευχάριστες εμπειρίες, συναντήσεις και επαφές με φίλους από κοντά και μακριά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η Τετάρτη ευνοεί δραστηριότητες που σχετίζονται με αλλαγές ή μετακινήσεις. Τα προβλήματα που θα βιώσετε ορισμένοι σήμερα, δεν θα σας εκπλήξουν. Τυχόν απροσδόκητα γεγονότα, θα σχετίζονται με χρήματα ή με την επιτυχή ολοκλήρωση μιας δέσμευσης. Την Τετάρτη προσπαθήστε να κρατήσετε υπό έλεγχο τα συναισθήματά σας και να μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments