Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [06/05/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [06/05/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [06/05/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [06/05/2020].

κριός

Ο αγαπημένος σου αμφισβητεί κάποιες αποφάσεις σου, με αποτέλεσμα να μη βοηθά. Προσπάθησε όμως, να δεις την άποψή του. Μπορεί να νιώθει αποκομμένος από μια κατάσταση, στην οποία πρέπει να εμπλακεί περισσότερο. Να είσαι πρόθυμη να το συζητήσεις μαζί του και να ακούσεις τις σκέψεις του αντί να επιμείνεις σε μια τελεσίδικη απόφαση. Η εκτίμησή σου, μπορεί να μην είναι τόσο αλάνθαστη όσο πιστεύεις.

ταύρος

Έχει δυνατότητες να εξελιχθεί η σχέση σου, αλλά τα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια απαιτούν περισσότερο χρόνο και προκαλούν δυσάρεστα εμπόδια ή καθυστερήσεις. Αν οι υποχρεώσεις σου απέναντι στους άλλους, σε κάνουν να τρέχεις σε διάφορες κατευθύνσεις για να τις εκπληρώσεις, τότε ψάξε άμεσα να βρεις μια λύση. Ο αγαπημένος σου είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει αναλαμβάνοντας ορισμένες ευθύνες, αν του το ζητήσεις.

δίδυμοι

Αν η σχέση σου, δεν έχει την εξέλιξη που επιθυμείς, θα πρέπει να επανεκτιμήσεις την κατάσταση. Δεν χρειάζονται δραστικές αλλαγές. Εστίασε προσεκτικά σε ό,τι λειτουργεί. Μπορεί να πετύχεις την πρόοδο που επιθυμείς, αρκεί να σκέφτεσαι θετικά. Αν δεν επιχειρήσεις μια ανυπόμονη προσέγγιση, θα καταφέρεις να το εντοπίσεις.

καρκίνος

Οι αλλαγές που έχεις κάνει σε τομείς της ζωής σου που δεν αφορούν τα ερωτικά σου, θα τα επηρεάσουν βαθιά, τώρα. Είτε πρόκειται για αλλαγές στο σπίτι ή την καριέρα σου, θα διαπιστώσεις ότι η επίδραση που θα έχουν στην αυτοπεποίθησή σου, θα σε κάνουν ν’ αναρωτιέσαι τι θα μπορούσε να προκαλέσει στην ερωτική σου ζωή, μια παρόμοια αλλαγή στάσης. Μόλις ανοίξεις το μυαλό σου σ’ αυτές τις δυνατότητες, θα εκπλαγείς με το πόσο ενδιαφέρουσες είναι.

λέων

Μπορείς να συνεχίσεις να είσαι η ακτίνα της ελπίδας ή της θετικής αύρας που χρειάζεται ο αγαπημένος σου. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να σκάψεις λίγο πιο βαθιά για να διατηρήσεις αυτήν τη θετική ατμόσφαιρα, αν ο εραστής σου είναι αποφασισμένος να δει το ποτήρι μισοάδειο. Προσπάθησε να τον βοηθήσεις να μη σκέφτεται τι μπορεί να πάει στραβά σε μια κατάσταση, αλλά τι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Μπορεί να χρειάζεται μόνο ένα μικρό τιμόνι, που θα προέρχεται από σένα.

παρθένος

Αν σκέφτεσαι να δημιουργήσεις προϋποθέσεις για πιο υγιεινές συνήθειες στη σχέση σου, τότε ο καλύτερος τρόπος θα ήταν, να αρχίσεις να σκέφτεσαι ανοιχτόμυαλα. Ξέρεις πού έχεις κατεβάσει ρολά στο μυαλό σου και δεν είσαι δεκτική σε κάτι που σε ενθαρρύνει να δεις ή να σκεφτείς διαφορετικά ο εραστής σου. Κάνε την πρώτη κίνηση, προσπαθώντας να τον ακούσεις.

ζυγός

Προσπάθησε να δεις τη σχέση σου, σαν το άνετο καταφύγιο που είναι…ανεξάρτητα από το αν νιώθεις υποχρέωση να το δεις μ’ αυτό τον τρόπο. Ακόμα κι αν αισθάνεσαι πως τρέχεις σε πολλές κατευθύνσεις αυτή τη στιγμή, υπάρχει ζεστασιά, άνεση και ασφάλεια στο ταίρι σου… που θέλει να σου προσφέρει, όλα τα παραπάνω. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να δεχτείς την υποστήριξή του.

σκορπιός

Ο εραστής σου θα σου προσφέρει χρήσιμες και συναρπαστικές γνώσεις σήμερα. Θα ανακαλύψεις πως κατανοεί ακριβώς κάτι, που εσένα σε μπερδεύει. Σέβεται πιθανώς το γεγονός ότι η απόφαση εναπόκειται σε σένα, αλλά θέλεις να τον ακούσεις. Και θα χαρείς που το έκανες!

τοξότης

Πιθανότατα να αποκτήσεις μία εμπειρία από ένα ερωτικό μάθημα…αλλά δε θα είναι σκληρή. Αν μη τι άλλο, το πιο πολύτιμο μέρος αυτού που μαθαίνετε με το ταίρι σου, είναι το γεγονός πως θα διασφαλίσετε ότι δε θα συμβεί ξανά. Μ’ αυτόν τον τρόπο το οποιοδήποτε μάθημα της ερωτικής σου ζωής, θα είναι λιγότερο απότομο.

αιγόκερως

Ακόμα κι αν αισθάνεσαι πολύ άνετα ή υπέροχα στη σχέση σου, δε θα μπορεί να σου φύγει απ’ το μυαλό η ιδέα, πως κάτι δεν είναι σωστό. Μπορεί να αφορά κάτι που έφερες πρόσφατα στο τραπέζι της συζήτησης με τον εραστή σου για ένα παλαιότερο γεγονός…και πίστεψες πως είχε λυθεί. Αξίζει να δοκιμάσεις ξανά. Θα διαπιστώσεις, ότι έρχονται στο φως νέες πληροφορίες που φωτίζουν το θέμα.

υδροχόος

Αν βρεθείς να κοιτάς πίσω στο ερωτικό σου παρελθόν, τότε η πρώτη σου αντίδραση θα είναι να μην προσπαθήσεις να το ξανακάνεις. Υπάρχει περιθώριο όμως να επέλθει άνεση και θεραπεία μέσα σου, με τη αποδοχή όσων γνωρίζεις τώρα, για τις τότε καταστάσεις. Αυτό θα είναι το πρώτο ουσιαστικό βήμα, για να απελευθερωθείς από τα συναισθηματικά δεσμά του παρελθόντος.

ιχθύες

Έχεις μεγάλη παθιασμένη ενέργεια αυτό το διάστημα, και είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις, πώς σκοπεύεις να την εκμεταλλευτείς καλύτερα. Μπορεί να είναι καταλύτης για να μεγαλώσει μια αντιπαράθεση με τον εραστή σου ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ πιο δημιουργικά κι ευχάριστα. Είναι στο χέρι σου να το εκμεταλλευτείς παραγωγικά, ακόμα κι αν προκύψει κάποια ένταση που θα σε δυσκολέψει να το κάνεις. Με υπομονή κι ευαισθησία, θα τα καταφέρεις.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments