Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ματιές στην αγορά της Σερβίας από τους «Ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ματιές στην αγορά της Σερβίας από τους «Ερυθρόλευκους»
Ολυμπιακός μεταγραφές: Εκτός από τη Γαλλία οι Πειραιώτες οργώνουν και τη χώρα των Βαλκανίων αναζητώντας ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα μελλοντικά αστέρια του συλλόγου.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Διαχρονικά οι «Ερυθρόλευκοι» αρέσκονται να… ψωνίζουν από τις χώρες των Βαλκανίων. Η Σερβία δε βρίσκεται σταθερά στις προτιμήσεις τους, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που οι Πειραιώτες πέτυχαν διάνα φέρνοντας ποδοσφαιριστές που έκαναν τη διαφορά στην ομάδα.

Με τη μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς καταγράφει ήδη τις θέσεις που η ομάδα του χρειάζεται άμεση ενίσχυση. Ένα από τα κενά που έχει εντοπίσει παρατηρείται στη θέση του αριστερού εξτρέμ. Η αποχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε αφήνει πίσω ένα μεγάλο ποιοτικό κενό, το οποίο ο Πορτογάλος επιθυμεί να καλυφθεί κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο με έναν παίκτη ταλαντούχο και ταυτόχρονα εξελίξιμο.

Έτσι εκτός από την αγορά της Γαλλίας – εκεί όπου ο Μοντέστο έχει ρίξει το βάρος – οι «Ερυθρόλευκοι» ρίχνουν ματιές παντού εμβαθύνοντας και σε αυτή της Σερβίας, η οποία διαχρονικά προσφέρει άφθονο ταλέντο στον σύλλογο. Μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός διαθέτει δύο πολύ δυνατά διαπραγματευτικά «χαρτιά» στα χέρια του. Δύο παλαίμαχους Σέρβους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του συλλόγου και έχουν το κύρος προκειμένου να πείσουν τον οποιονδήποτε στη συγκεκριμένη αγορά.

Πέρυσι οι «Ερυθρόλευκοι» τίμησαν δεόντως τη Σερβία αποκτώντας τρεις ποδοσφαιριστές. Ραντζέλοβιτς, Τσούμιτς και Μάρκοβιτς έπιασαν λιμάνι και προστέθηκαν στη μακρά λίστα των Σέρβων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments