Αθλητισμός

Φιορίν Ντουρμισάι Ολυμπιακός: Με το μυαλό στο εξωτερικό

Φιορίν Ντουρμισάι Ολυμπιακός: Με το μυαλό στο εξωτερικό
Φιορίν Ντουρμισάι Ολυμπιακός: Το μέλλον του 23χρονου επιθετικού δεν διαγράφεται μακρύ στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, με την επιστροφή του στον Πειραιά να μοιάζει δεδομένη.

Φιορίν Ντουρμισάι Ολυμπιακός: Τον δρόμο της επιστροφής στο Λιμάνι αναμένεται να πάρει ο 23χρονος επιθετικός Φιορίν Ντουρμισάι. Ο ταλαντούχος φορ από τον Ιανουάριο βρίσκεται στον Άρη με την μορφή δανεισμού από τους Πειραιώτες, ωστόσο όπως διαρρέεται η διοίκηση του συλλόγου δεν προτίθεται να χτυπήσει εκ νέου την πόρτα των «Ερυθρόλευκων» για τη περίπτωσή του.

Ο Άρης αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού το καλοκαίρι, όμως ο Ντουρμισάι δεν βρίσκεται στις επιλογές του. Ο Έλληνας επιθετικός τον τελευταίο χρόνο προσπαθεί να θυμηθεί τον παλιό καλό εαυτό του και τις εμφανίσεις που έκανε με τη φανέλα του Πανιωνίου. Η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό μέχρι ώρας δεν έχει βγει σε καλό, καθώς οι Πειραιώτες δεν του έχουν δώσει τις ευκαιρίες που επιζητούσε ενώ και στους δύο δανεισμούς του ο βαθμός που έχει συγκεντρώσει είναι κάτω του μετρίου.

Η επιστροφή του στον Πειραιά το καλοκαίρι αναμένεται πιθανότατα να σηματοδοτήσει νέο κεφάλαιο, μιας και στον Ολυμπιακό μοιάζει δεδομένο πως δεν θα τον κρατήσουν στο ρόστερ και θα προβούν πάλι στη διαδικασία δανεισμού του. Όπως διαρρέεται από τα ρεπορτάζ ήδη ο 23χρονος έχει ξεκινήσει να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις πιθανότητες να τον θέλουν να δοκιμάζει την τύχη του σε ομάδα του εξωτερικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments