Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση Σεμέντο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση Σεμέντο
Ολυμπιακός μεταγραφές: Πέδρο Μαρτίνς και Φρανσουά Μοντέστο καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, με τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, Λισάντρο Σεμέντο να βρίσκεται σταθερά στις επιλογές τους.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Είναι από τους ποδοσφαιριστές – αποκάλυψη της φετινής σεζόν στην Σούπερλιγκ. Ο λόγος για τον Πορτογάλο επιθετικό, Λισάντρο Σεμέντο, ο οποίος μαγνήτισε τους πάντες με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΟΦΗ κυρίως στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Ο 24χρονος βρίσκεται στην Κρήτη υπό την μορφή δανεισμού από την ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ, με τους Κρητικούς να το αποχαιρετούν με το τέλος της σεζόν. Ο ταλαντούχος επιθετικός ωστόσο δεν αποκλείεται να επιστρέψει ξανά στη χώρα μας, καταλήγοντας αυτή τη φορά στην αγκαλιά του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς και Φρανσουά Μοντέστο καθημερινά αναλύουν τη λίστα με τους πιθανούς στόχους ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρει αρκετά και τους δύο είναι ο Λισάντρο Σεμέντο. Ο Πορτογάλος έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του παίκτη που αναζητούν οι «Ερυθρόλευκοι» για το αριστερό άκρο της επίθεσης και την αναπλήρωση του κενού που δημιούργησε η αποχώρηση του Ποντένσε.

Οι Πειραιώτες σύμφωνα με τα ρεπορτάζ το προσεχές διάστημα θα προβούν σε επαφές με την Φορτούνα Σιτάρντ προκειμένου να κάνουν αισθητό το ενδιαφέρον τους μαθαίνοντας το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης. Παράλληλα με την περίπτωση του Σεμέντο ο Ολυμπιακός επεξεργάζεται και αυτές των Κέβιν Μπουά (Βασιλεία) και Ασράφ Μπενσαρκί (Ζάμαλεκ).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments