Κόσμος

Άντριου Κουόμο ΗΠΑ κορωνοϊός: Λάθος η επανεκκίνηση της οικονομίας εν μέσω πανδημίας

Άντριου Κουόμο ΗΠΑ κορωνοϊός: Λάθος η επανεκκίνηση της οικονομίας εν μέσω πανδημίας
Άντριου Κουόμο ΗΠΑ κορωνοϊός: Την ώρα που καθημερινά χάνοντας χιλιάδες άνθρωποι από την πανδημία, οι ΗΠΑ άρουν τα περιοριστικά μέτρα και επιστρέφουν σταδιακά στην κανονικότητα με τον Ντόναλντ να δείχνει να νοιάζεται περισσότερο για την οικονομία της χώρας.

Άντριου Κουόμο ΗΠΑ κορωνοϊός: Οι Πολιτείες που επανεκκινούν την οικονομία τους μολονότι αυξάνονται οι μολύνσεις από τον νέο κορωνοϊό διαπράττουν σφάλμα, υποστήριξε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, κάνοντας έκκληση να λαμβάνονται αυτές οι αποφάσεις με βάση τα γεγονότα και τα δεδομένα και όχι για πολιτικούς λόγους.

Την ώρα που τα στοιχεία δείχνουν ότι η Νέα Υόρκη κερδίζει τη μάχη κατά του νέου κορωνοϊού, τα κρούσματα αυξάνονται στις υπόλοιπες ΗΠΑ, αν και οι περισσότερες Πολιτείες έχουν χαλαρώσει τους περιορισμούς στη λειτουργία των επιχειρήσεων και στην καθημερινότητα των πολιτών τους. «Έχουμε Πολιτείες που ανοίγουν ενώ (η καμπύλη) είναι ακόμη ανοδική. Νομίζω ότι αυτό είναι λάθος», είπε ο Κουόμο.

Με βάση τα νέα στοιχεία που έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα ο κυβερνήτης, οι εισαγωγές σε νοσοκομεία στη Νέα Υόρκη μειώθηκαν κατά 421 το τελευταίο 24ωρο, κάτω από τις 9.179. Αυτό είναι το χαμηλότερο επίπεδο εδώ και πέντε εβδομάδες, εξήγησε. Έχουν επίσης μειωθεί και οι διασωληνωμένοι ασθενείς.

«Ναι, η καμπύλη μας οδεύει προς τα κάτω, οι αριθμοί των κρουσμάτων πέφτουν. Αν βγάλετε τη Νέα Υόρκη από τα πανεθνικά στοιχεία, οι αριθμοί για την υπόλοιπη χώρα κινούνται ανοδικά», είπε. Ο Κουόμο είπε επίσης ότι άλλοι 232 Νεοϋορκέζοι πέθαναν από τον Covid-19, που σημαίνει ότι ο αριθμός των θανάτων παραμένει περίπου σταθερός τις δύο τελευταίες ημέρες, αλλά έχει μειωθεί στο μισό σε σύγκριση με τους θανάτους πριν από δύο εβδομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments