Lifestyle

Παραίτηση έκπληξη στο MEGA

Παραίτηση έκπληξη στο MEGA
Το κανάλι είχε προαναγγείλει και δημιουργία σειράς αλλά τώρα είναι στον «αέρα».

Είναι από τους πλέον καταξιωμένους ηθοποιούς και σεναριογράφους στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα. Δημιουργίες του έγιναν μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, ενώ ακόμη και σήμερα ύστερα από χρόνια, όταν προβάλλονται σε επανάληψη τα νούμερα της τηλεθέασης είναι πάρα πολύ ικανοποιητικά.

Εκεί που ανδρώθηκε, επέστρεψε αναλαμβάνοντας σημαντικό ρόλο συμβούλου. Ο λόγος για τον Γιώργο Καπουτζίδη ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του προκαλώντας τεκτονικό σεισμό στο MEGA. Ο κ. Καπουτζίδης είχε αναλάβει τη θέση του συμβούλου μυθοπλασίας, αλλά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον επικεφαλής διαχείρισης προγράμματος του σταθμού Πέτρο Μπούτο υπέβαλλε την παραίτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το ethnos.gr ο γνωστός δημιουργός που πέρασε όλο το διάστημα της καραντίνας στο εξοχικό του στην Αίγινα δήλωσε στον Πέτρο Μπούτο την επιθυμία του να απεμπλακεί από τον συγκεκριμένο τομέα. Την ίδια στιγμή αβέβαιη είναι και η δημιουργία νέας σειράς από τον δημοφιλή καλλιτέχνη η οποία είχε προαναγγελθεί τις ημέρες έναρξης του Mega ταυτόχρονα με την ανάληψη της θέσης του συμβούλου μυθοπλασίας στον τηλεοπτικό σταθμό της Συγγρού.

«Eχουμε αποκλειστική συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος, εκτός από τη συμφωνία που έχουμε μαζί του για να γράψει μια σειρά, θα έχει έναν ευρύτερο ρόλο στο κανάλι. Θα τον έχουμε κοντά μας τον Απρίλιο με μια καθημερινή σειρά στην οποία θα παρουσιάζονται οι αθλητές και τα αθλήματα της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς αγώνες με έναν δικό του τρόπο. Θα συμμετέχει και στην αποστολή, όπου θα κάνει κάθε μέρα ανταπόκριση από το Τόκιο με τα παραλειπόμενα και τα παρασκήνια από τους αγώνες» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στα μέσα Φεβρουαρίου στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο Πέτρος Μπούτος. Προφανώς και τίποτε πλέον από τα παραπάνω δεν ισχύει.

Να επισημάνουμε ότι η συνεργασία του Γιώργου Καπουτζίδη με το MEGA θα ξεκινούσε εκτός από την δημιουργία σειράς με την παρουσίαση ειδικής εκπομπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο οι οποίοι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού αναβλήθηκαν για το καλοκαίρι του 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments