Πολιτισμός

Star Wars: Ο Τάικα Γουαϊτίτι στο σενάριο της νέας ταινίας

Star Wars: Ο Τάικα Γουαϊτίτι στο σενάριο της νέας ταινίας
Star Wars: Tο σενάριο της νέας ταινίας Star Wars αναλαμβάνει ο Τάικα Γουαϊτίτι.

Star Wars: Ο πρόσφατα βραβευμένος με Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου για το «Jojo Rabbit» και επίσης γνωστός από την ταινία «Thor: Ragnarok» της Marvel, σκηνοθέτης Τάικα Γουαϊτίτι, θα αναλάβει το σενάριο της νέας ταινίας Star Wars μαζί με την σεναριογράφο του «1917» Κρίστι Ουίλσον Κερνς. Ο δημιουργός ταινιών και ηθοποιός από τη Νέα Ζηλανδία συνδέθηκε για πρώτη φορά με το Star Wars, όταν σκηνοθέτησε το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς «The Mandalorian» του Disney+ και δάνεισε τη φωνή του στο droid IG-11.

Ο ίδιος, πάντως, όταν μετά το Όσκαρ που κέρδισε, ρωτήθηκε αν σκοπεύει να αναμειχθεί στο Star Wars, απέφυγε να δώσει σαφείς απαντήσεις επιστρατεύοντας, μάλιστα, και το χιούμορ για να ξεφύγει:

«Yπάρχουν συζητήσεις για την ταινία Star Wars; Ναι, είχα συζητήσει με τους φίλους μου το 1996 το πόσο cool ήταν τα Star Wars. Νομίζω πως ο κόσμος με βλέπει να κάθομαι μαζί με ανθρώπους του Star Wars, νομίζουν πως κάνω κάποιες συζητήσεις γύρω από αυτό. Θα το ήθελα πολύ, αν όλα αυτά ήταν αλήθεια. Θα ήθελα να κάνω οποιαδήποτε ταινία έβγαζε κάποιο νόημα και δεν έκανε την καριέρα μου ν’ αυτοκτονήσει».

Σημειώνεται, πως η Disney έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα υπάρξουν νέες ταινίες Star Wars από το 2022 και μετά δεν έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο, αν θα συνδέονται μεταξύ τους και αν θα προβληθούν μαζί ή σε διαφορετικές περιόδους. To Star Wars (γνωστό στην Ελλάδα και ως Ο Πόλεμος των Άστρων) είναι αμερικανικό franchise επικής διαστημικής όπερας, που επικεντρώνεται σε σειρές ταινιών που δημιουργήθηκαν από τον Τζορτζ Λούκας. Η πρώτη ταινία με τον ομώνυμο τίτλο προβλήθηκε στις 25 Μαΐου του 1977 και έκτοτε δημιούργησε ένα φαινόμενο ποπ κουλτούρας, το οποίο γέννησε επτά ακόμα ταινίες και μια εκτενή λίστα από βιβλία, κόμικς, βιντεοπαιχνίδια, τηλεοπτικές σειρές, παιχνίδια, φιγούρες και άλλα προϊόντα, που αποτελούν το σύμπαν του Star Wars.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments