Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [07/04/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [07/04/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [07/04/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου έχει τη συντροφιά του Πλούτωνα. Η συγκατοίκησή τους θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη. Αυτός είναι ένας μαγικός συνδυασμός, κατά κάποιο τρόπο… Αρκεί να είστε κατασταλαγμένοι και ξεκάθαροι με τα ζητούμενά σας. Να προσέχετε τι εύχεστε, γιατί αυτό θα λάβετε! Σήμερα αναδύεται η Πανσέληνος, στην 17η μοίρα του Σκορπιού. Πώς αρχίζει να διαμορφώνεται το «καινούργιο» περιβάλλον για εσάς; Πρέπει να αρχίσετε να εστιάζετε ξανά σε όσα θα σας επαναφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας!

Η Πέμπτη θα είναι μια ημέρα γεμάτη με σημαντικά γεγονότα. Αλλά δεν θα είναι τόσο προφανή και καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να τα μοιραστείτε, πριν την ολοκλήρωση ή την τελική τους έκβαση. Σήμερα όλα πρέπει να γίνουν με υπομονή και προσπάθεια, χωρίς πολλές κουβέντες. Κάποιο έγγραφο ή μια πράξη που σχετίζεται με χρήματα και αφορά μια γυναίκα θα χρειαστούν σκέψη, καθώς και μια απόφαση που θα πρέπει να λάβετε σχετικά.

Σήμερα πολλοί θα βιώσετε μια αγχωτική κατάσταση, έναν φόβο που θα περάσει γρήγορα ή θα αποδειχθεί αντίδραση πανικού. Τα γεγονότα, παρά την αρνητικότητα ή την πολυπλοκότητά τους, έχουν το δικό τους σκοπό και θα σας εκδηλωθούν απροσδόκητα. Γι’ αυτό να είστε υπομονετικοί και να πιστεύετε ότι όλα γίνονται για καλό. Τα προβλήματα στην οικογένεια των φίλων σας και η επίλυσή τους δεν εξαρτώνται από εσάς, οπότε αποφύγετε να παρέμβετε στις υποθέσεις τους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα βιώσετε μια συζήτηση ή κάποιο γεγονός που σχετίζεται με συγγενείς ή φίλους. Η σημερινή θα είναι μια μέρα όπου κάποιοι από εσάς μπορεί να εκπλαγείτε από απροσδόκητα χρήματα. Θα έχετε πολλή δουλειά, οπότε οργανώστε το πρόγραμμά σας όσο το δυνατόν καλύτερα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για επείγουσες οικονομικές υποχρεώσεις. Είναι πιθανόν να συμβούν διάφορα μη αναμενόμενα συμβάντα που θα σχετίζονται με χρήματα ή έγγραφα. Εάν η δουλειά σας έχει να κάνει με αγορές και πωλήσεις, σήμερα θα έχετε καλά αποτελέσματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Πέμπτη θα εστιάσετε την προσοχή σας στην εξέλιξη της ερωτικής και οικογενειακής σας ζωής. Θα έχετε την τάση να περνάτε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα μικρό χρηματικό εισόδημα στο σπίτι σας ή άλλα καλά νέα, μπορεί να είναι αφορμή για ένα ξεχωριστό δείπνο. Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να δουλέψετε πάνω στην πνευματική σας ανάπτυξη, να κάνετε διαλογισμό και να σκεφτείτε το νόημα των ονείρων που είδατε χθες το βράδυ.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Πέμπτη θα θελήσετε να τερματίσετε σημαντικές δεσμεύσεις ή σχέσεις. Αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί, αν δεν ξεπεραστεί μια διαμάχη που μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Μην διστάσετε να δεχτείτε τη βοήθεια ή τη συμβουλή άλλων ανθρώπων, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Την Πέμπτη αποφύγετε να ασχοληθείτε με σημαντικά πράγματα στο σπίτι σας, όπως επισκευές ή ανακαινίσεις.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments