Ελλάδα

Τέλος η καθημερινή ενημέρωση από τον Τσιόδρα

Τέλος η καθημερινή ενημέρωση από τον Τσιόδρα
Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στην καθημερινή ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Όλο το διάστημα της καραντίνας οι Έλληνες έδιναν ραντεβού στις έξι το απόγευμα με τον Σωτήρη Τσιόδρα. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας είναι ο άνθρωπος που ενημερώνει τους πολίτες για την πορεία της πανδημίας. Στο πλευρό του ήταν πάντα και ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ωστόσο μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων αναμένεται να υπάρξει αλλαγή και στην καθιερωμένη ενημέρωση.

Με τα νέα δεδομένα, πλέον, η καθημερινή ενημέρωση, για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην χώρα μας θα γίνεται 2-3 φορές την εβδομάδα και όποτε κριθεί φυσικά απαραίτητο, λόγω έκτακτων καταστάσεων. Επισημαίνεται ότι η ενημέρωση θα πραγματοποιείται και γραπτώς, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα τις Κυριακές.

Από Δευτέρα οι αλλαγές

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν το επόμενο διάστημα. Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, το νέο μοντέλο ενημέρωσης θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα. Η σημερινή ενημέρωση αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς σίγουρα οι Τσιόδρας και Χαρδαλιάς θα δεχτούν ερωτήσεις, αν δεν αναφερθούν από μόνοι τους στο θέμα.

Φυσικά η σημερινή ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ενώ εκτός από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, στο υπουργείο Υγείας θα βρίσκεται και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος θα ενημερώσει για την επαναλειτουργία των υπόλοιπων καταστημάτων που ανοίγουν από την ερχομενη Δευτέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments