Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πάνε για δύο εξτρέμ οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πάνε για δύο εξτρέμ οι Πειραιώτες
Ολυμπιακός μεταγραφές: Δύο παίκτες που να μπορούν να αγωνιστούν στα "φτερά" αναζητά ο Ολυμπιακός ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Με το βλέμμα στην επόμενη σεζόν κινούνται στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες εδώ και αρκετές μέρες σχεδιάζουν τις εμφανίσεις τους από Σεπτέμβρη, με κύριο μέλημα τους να ενισχυθούν στα άκρα. Μάλιστα, ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα που εξετάζουν την ίδια ώρα που ο Πέδρο Μαρτίνς υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία πως θέλει να έχει αρκετούς παίκτες για τα άκρα της επίθεσης του.

Αυτό γίνεται περισσότερο κατανοητό αν θυμηθεί κανείς πως τον περασμένο Ιανουάριο οι “ερυθρόλευκοι” αποχαιρέτησαν τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος πωλήθηκε στη Γουλβς. Η ανάγκη λοιπόν για εξτρέμ είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ποιος θα είναι άραγε αυτός που θα κάνει τη διαφορά;

Σύμφωνα με το “Φως” ο Ολυμπιακός κοιτάζει δύο κατηγορίες ποδοσφαιριστών για τα “φτερά” του,καθώς στόχος του είναι να πάρει δύο εξτρέμ. Σε πρώτη φάση οι Πειραιώτες “χτυπούν” ποδοσφαιριστές που φαίνεται να είναι πιο εφικτές περιπτώσεις. Δηλαδή που θεωρητικά μπορούν πιο εύκολα να δώσουν τα χέρια. Άρα, πρώτα γεμίζουν με παίκτες και στη συνέχεια ψάχνουν γι’ αυτόν που θα κάνει τη διαφορά.

Βέβαια για αν γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται χρόνος και κυρίως υπομονή καθώς όπως είναι φυσικό ο νέος “Ποντένεσε” δεν πρόκειται να βρεθεί απ΄ την μια στιγμή στην άλλη.

Ένα όνομα που παίζει είναι αυτό του Κουρτ. Ο 30χρονος εξτρέμ έχει κάνει μία αρκετά καλή σεζόν στη Γαλλία και φαίνεται μία περίπτωση αρκετά εφικτή για τον Ολυμπιακό. Επίσης, ο Ζότα είναι ακόμη ένα όνομα στο μπλοκάκι του Μαρτίνς, ωστόσο η περίπτωση του είναι πιο δύσκολη. Κατά τα άλλα οι Μπουά και Μπενσαρκί έχουν πολύ έδαφος και ειδικά ο δεύτερος που είναι πολύ πιο κοντά σε μεταγραφή στην Τουρκία. Όσον για τον Σινάν μάλλον δεν είναι καθόλου σοβαρό και περισσότερο φαίνεται να έχουν μπλέξει τον Ολυμπιακό με έναν παίκτη που έχει δημιουργήσει προβλήματα σε όλες του τις ομάδες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments