Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Διπλό χτύπημα με Μπενσαρκί και Σεμέντο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Διπλό χτύπημα με Μπενσαρκί και Σεμέντο
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι «Ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τους Ασράφ Μπενσαρκί και Λισάντρο Σεμέντο, δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν επάξια τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στα εξτρέμ.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν συνεχίζουν να καταστρώνουν οι Πειραιώτες. Ο Πέδρο Μαρτίνς μαζί με τον Φρανσουά Μοντέστο παρακολουθούν καθημερινά υποψήφιους στόχους, ποδοσφαιριστές που μπορούν με τον ερχομό τους να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ήδη καλοκουρδισμένη μηχανή του Πορτογάλου προπονητή.

Ο Μαρτίνς έχει επικεντρωθεί στην εύρεση ποδοσφαιριστών που θα καλύψουν επάξια το κενό που άφησε ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ εξαργύρωσε το επιτυχημένο του πέρασμα από τον Ολυμπιακό παίρνοντας μεταγραφή στη Γουλβς ζώντας πλέον το όνειρο της Πρέμιερ Λιγκ.

Το κενό του Ποντένσε είναι τεράστιο, καθώς ο βραχύσωμος επιθετικός χάριζε στον Ολυμπιακό ταχύτητα, έκρηξη και δημιουργία, στοιχεία που είναι σαφές πως οι «Ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι Πειραιώτες ωστόσο κοιτώντας την επόμενη ημέρα δείχνουν να έχουν ήδη καταλήξει στους παίκτες που θα αναπληρώσουν το κενό του Πορτογάλου.

Ο λόγος για τους Μπενσαρκί και Σεμέντο, τους οποίους ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει “πακέτο” στο Λιμάνι, σύμφωνα με τη “Sportime”. Ο Μαροκινός εξτρέμ της Ζάμαλεκ βρίσκεται σε καλή ηλικία και στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο και να γίνει ο… νέος Ποντένσε. Σε ό,τι αφορά τον Σεμέντο, κάποιες φήμες θέλουν να υπάρχει μέχρι και προφορική συμφωνία με τον παίκτη. Οι Πειραιώτες μάλιστα έχουν αρχίσει νέες επαφές με τη Φορτούνα Σιτάρντ όπου ανήκει ο παίκτης κι αγωνίζεται ως δανεικός στον ΟΦΗ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments