Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [10/05/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [10/05/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [10/05/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος, Χρόνια Πολλά σε όλες τις Μητέρες! Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Όσο διαμένει στον Ταύρο ο ζωοδότης πλανήτης, μπορείτε να φυτεύετε τους «σπόρους» για τα ζητούμενά σας. Είναι η εποχή να οικοδομήσετε την μακροπρόθεσμη ασφάλειά σας και να ομορφύνετε το περιβάλλον σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σας φέρνει πιο κοντά με ό,τι αγαπάτε. Η παράδοση προάγεται – και μπορεί να γιορτάσει όλη η οικογένεια με αφορμή τη Μέρα της Μητέρας! Η Αφροδίτη στους Διδύμους προετοιμάζεται για να γυρίσει ανάδρομη στις 13 Μαΐου. Στο μεταξύ γονιμοποιεί το έδαφος για να δώσετε βαρύτερο νόημα στη ζωή σας. Μην υποτιμάτε τη σημασία της ομορφιάς στην καθημερινότητά σας! zodia-4-1200x848

Την Κυριακή θα έχετε αρκετή ενέργεια για να ολοκληρώσετε τις ημιτελείς εργασίες σας από τις τελευταίες 6-7 ημέρες. Μην φοβάστε τις δυσκολίες: Το μόνο που χρειάζεστε είναι θάρρος και θέληση, και ο καθένας από εσάς τα έχει. Δώστε μια ευκαιρία στον εαυτό σας και μην τον καταπιέζετε με φόβο και πανικό. Την Κυριακή θα είστε πρόθυμοι να ξεκαθαρίσετε ορισμένες οικονομικές υποχρεώσεις, αλλά οι ευκαιρίες σας θα είναι περιορισμένες (τουλάχιστον σήμερα).

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Κυριακή θα χαρείτε με την εξέλιξη των στόχων σας. Θα έχετε την τάση να δώσετε προσοχή και ενδιαφέρον στη σχέση σας. Την Κυριακή μπορεί να βιώσετε μια αγχωτική κατάσταση ή να λάβετε δυσάρεστα νέα σχετικά με ένα άτομο που γνωρίζετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα μια γυναίκα, κοντινό πρόσωπο στη ζωή σας, θα σας μιλήσει για ένα σημαντικό θέμα που την αφορά. Την Κυριακή μπορεί να κάνετε μια συνάντηση ή να συμμετέχετε σε μια συγκέντρωση που σχετίζεται με μια γυναίκα. Οι συγκρούσεις σήμερα (όπου προκύψουν) θα προκληθούν από άτομα έξω από το σπίτι σας. zodia-1-1200x800

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Κυριακή θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας χαλαρώνοντας, κάνοντας διαλογισμό και διάφορες ευχάριστες δραστηριότητες. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάποιες απαισιόδοξες, νοσταλγικές ή καταθλιπτικές καταστάσεις. Σήμερα μιλήστε με φίλους που έχουν θετική ενέργεια και σας κάνουν να γελάτε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Κυριακή θα προγραμματίσετε τις οικονομικές σας δραστηριότητες για τη νέα εβδομάδα. Αυτό μάλλον οφείλεται στις προσδοκίες σας σχετικά με συγκεκριμένα γεγονότα ή στην λήψη κάποιων χρημάτων. Σήμερα μην αγνοήσετε τα μικροπροβλήματα ή τις συγκρούσεις που θα προκύψουν στο σπίτι σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments